Städdax !

Idag var jag uppe med tuppen. Gick upp med jonas 06.20 och kände inte för att lägga mig helt enkelt. Så har suttit och spelat sims till nu. Spelet är beroende framkallande. Men skönt med lov måste jag säga. Ska börja städa nu så jag möts av en lycklig mamma och pappa när dom kommer hem. Det känns som en härlig dag idag måste jag säga känner mig jätte positiv till allt. Ska börja städa på mitt rum för det behövs verkligen. Ska försöka städa mitt lilla akvarium också. Yepp LETS GO.

Sista dagen innan LOV

Har precis gjort matte prov och det har nog aldrig gått så här dåligt någonsin. Nu ska jag ha engelska i två och en halv timme och jag känner verkligen bara för att dö just nu. Pallar inte skolan. Men skönt nog är detta sista dagen innan lov. Och jag lovar att jag bara ska sova varje jädra dag. I kväll ska jag och Jonas bara mysa till någon bra film har jag bestämt mig för. Och ingen ska få ta denna fredagen ifrån mig för i kväll är det MYYYS FREDAG.

Längtan efter lov

Har precis haft matte och sitter och rensar min hjärna genom att spela lite Bubble Trouble. Känns helt okej faktiskt. I går stannade jag kvar i skolan till klockan 5 och det känns bra för nu behöver jag inte rå plugga så mycket. Eftersom jag pluggar bättre i skolan än hemma så var det de ända alternativet. Blir nog till att stanna kvar idag också för jag lär inte få något gjort hemma hos Jonas. Idag fick jag stor inviga min nya höst/vinter jacka en grön mysig sak som får användas medan den röda är på kemtvätt. Projektet är näst intill klar bara lite små saker kvar ska redigera den sista bilden sen ska jag göra en liten plansch sen är jag klar med foto biten skönt. I går ställde snälla Lisa upp på att vara modell. Hon lät mig till och med att blöta hennes hår och la sig bland ankskit. Jag beundrar dig starkt Lisa! Nu ska jag börja fixa bilderna :)

Skridsko åkning ohye!

Sitter i klassrummet och lunch rasten har precis börjat. Jag känner inte alls för att prega ner någonting i min mage. Ingen vidare god mat heller så sitter här istället och myser med lugn musik i öronen och fötterna på bordet. Somnade på tåget på vägen hit men som tur var så hade tåget stannat innan för när jag tittade på klockan så skulle vi varit framme för 5 minuter sen. Stod och frös på stationen i morse i 25 minuter för att tåget var försenat. Kan bara säga att när jag har körkort är det  GOODBYE till Skånetrafiken. När folket kommer tillbaka efter lunchen ska vi dra till busen och åka mot kokum fritid för att åka lite härlig skridsko i en timme. Härlig idrott man har på denna skolan måste jag säga. Bodypump, spinning, yoga och skridsko ja ibland blir det för mycket helt enkelt. Nyss tittat igenom min almanka och ser att det får bli flera timmars plugg denna veckan. Men som tur är firar man lov efter denna extremt hårda vecka.

Söndag kväll och dags att sova.

Ja då var det tyvärr söndag igen och en ny vecka väntar. Skönt med lov sen ska bara precis sova ut. I fredes kväll tittade jag och Jonas på Jonny English 2 och den var verkligen super bra måste ses! Mycket bättre än 1an. I går tittade vi på film med de kära vännerna hemma hos Jonas syster. Och idag åkte jag och Jonas till väla. Köpte en tröja. Nu måste jag verkligen sova vet inte om jag ska in till doktorn i morgon. Kroppen är kaos.

Äntligen Fredag!

Efter många tidiga mornar och sena kvällar är det äntligen fredag. Som jag har längtat efter detta. Kvällen ska jag starta med god mat med min älskade familj, sedan åker jag och älskling och ser på bio. Sen ska jag tvinga ner Jonas i ett härligt skumbad med en massa tända ljus som avkoppling innan sängen ropar. Måste plugga men det får vänta tills i morgon för att det är högst förbjudet att plugga en fredakväll. I kväll är det idol och Robin är bara bäst. Älskar hans röst mmm. Igår stannade jag kvar i skolan och hade kul i studion och måste säga att jag är nöjd med bilderna som togs. Tack alla som hjälpte mig med bilderna! Nu ska jag stänga datan och inte öppna den för ens i morgon då jag tyvärr måste plugga.
VAd tycker ni om bilden inte klar men halvklar bild till projektet

Tidiga mornar NEJTACK!

Ja idag ringde klockan 05.45, vet att det är en normal tid för en del men för mig är det katastrof. När jag öppnade ögonen när klockan ringde kändes det som att jag bara precis hade slumrat in och hade hela natten framför mig men nä då var det dags att ta av nattmössan. Hann inte äta frukost eftersom jag och Jonas låg och drog in i det sista. Nu ska jag ha matte vilket jag tycker väldigt illa om på morgonen. Går till fyra idag så blir en lång dag. Och kommer att stanna länge i skolan i morgon eftersom jag och Fanny ska fota i studion till projektet. Måste säga att dessa bilderna bara kommer att bli super. Älskar alla mina idéer, men jag tycker inte om allt jag ska skriva allt står stilla i mitt huvud och jag kommer inte någon vart. Men nu ska jag slå upp matte oken och se om jag kan få något gjort. Börjar om 2 minuter KILL ME.

Trött och sliten.

Ska snart bädda ner mig i sängen och sova ut och klockan ringer inte för ens klockan 08.30 om jag har tur. I natt sov jag inte alls bra vaknade varje timme och slutade med en massa mardrömmar. Så jag hoppas på en bättre och skönare natt i kväll. Efter skolan åkte jag och mamma och handlade en massa tallrikar till mig till framtida planer. Blev svarta tallrikar från Höganäs och det kändes riktigt bra när vi körde där ifrån sparade någon tusenlapp på att köpa dom nu. Sitter och lyssnar och njuter till Christina Aguilera - Bound to you. Kan lyssna på den om och om igen. Nu ska jag stänga ner datalocket och vara social med min älskade.
Suddig bild men köpte:
10 x Stora mattallrikar
10 x Mindre tallrikar (tex till mackor eller kakor)
10 x Skålar till flingor mm.
4  x Små skålar till grönsaker tex till taco
2  x Stora skålar

Leva livet.

När jag vaknade i morse då klockan inte hade ringt fick jag lite panik men hade bara sovit en kvart längre än vad jag egentligen skulle. Mamma skulle skjutsa mig till stationen men jag funderade på att springa dit när tåget skulle gå om 7 minuter och mamma fortfarande höll på att klä på sig efter duschen. Men vi körde i rally fart men precis när vi kom till stationen rullade tåget iväg. Detta är första gången jag har missat ett tåg. Så jag fick åka med mamma och lotta till Lund och ta ett tåg där ifrån. I kväll ska jag åka och köpa en massa tallrikar från Höganäs som de har jätte billigt var det nu varm. Mamma kom in och tipsade mig eftersom jag redan har en massa muggar och en kanna.
Igår tillbringade jag och Jonas dagen med att köra runt i hela skåne. Vi började med att köra inom tyringe och vidare mot helsingborg, sen åkte vi mot malmö vidare till ystad vidare till Kristianstad vidare till Hässleholm och slutligen hem till Höör. Detta gottade vi oss med bland annat :)
Lite skillnad på fötterna eller vad säger ni ? :)
Storlek 34 och 43 haha.
Bild sedan Bowling med gänget i fredes mysigt och kul.

Bär och film (Y)

Ligger i sängen och tittar på film och äter bär. Hallon, blåbär, björnbär, svartvinbär och krusbär, lite vanilj glass till så kan man inte önska något mer. Skolan idag har varit jobbig, inte gjort så mycket men dagen har varit lång. I morgon börjar jag halv 10 och går till 2 så i morgon drar jag nog ner till simhallen och tränar lite. Känner verkligen att mina muskler behöver pressas lite. Gillar känslan av träningsverk, till en viss gräns. Snart är det fredag vilket betyder att Jonas äntligen kommer hem. Detta har verkligen fått mig att inse att jag måste lära mig att sova själv.

Åkte till city gross med mamma och syster. Hittade en döskalle som man egentligen har som prydnad under halloween men projektet i skolan handlar ju om Hamlet så där kommer jag verkligen ha nytta utav döskallen! Ser fram emot att ta dessa bilderna, har så himla många idéer så min hjärna nästan sprängs. När jag kom hem hade även min HDMI adapter till mac:en kommit *tummen upp*

Godmorgon.

Sitter och äter frukost och är tröttas ever. Om ca 10 min ska jag dra på kläderna och pysa ner till stationen. Går till 4 idag och jag  orkar verkligen inte mer skola just nu. Men men till frukost kokade jag lite gröt och gjorde varm oboy.

Godissugen!

Ligger i sängen igen och tittar på en massa kläder osv. Bara av att se blåsten där ute får en att frysa. Jag ligger nerbäddad i sängen igen under täcke och massa filtar. Jag ska cykla ner till lidl och handla lite godis hade jag tänkt. Är jätte sugen på chips eller skruvar ash jag får se vad som hamnar i min hand när jag är där. Är verkligen jätte trött och frusen vill bara lägga mig ner och sova men måste både plugga och duscha. Ibland önska man verkligen att man var något annan än en mänska så man slapp allt det jobbiga som att gå upp tidigt, gå i skolan, plugga, bekymmer. Nu låter jag jätte nere men jag känner mig faktiskt så just nu, men jag skyller på att det är hösten och mörkret som får mig på dessa tankar. Ska ner och hälsa på familjen sen cyklar jag iväg.

Filmtittning och filtar..

Har precis tänt en mysig brasa så nu ska det förhoppningsvis bli lite varmare. Jag ska lägga mig i sängen och titta klart på stolthet och fördom och har hällt upp en stor tallrik med ananas som får bli mitt godis för dagen. Det är så extremt kallt ute så man vill inte sätta foten utanför dörren. När jag satt på tåget hem kändes planen att träna riktigt bra men sedan somnade jag och när jag vaknade med huvudvärk kändes inte planen så bra längre.

I morse tog jag farväl av min älskade pojkvän som ska upp och jobba igen i en vecka och jag tycker inte om detta. Vet inte vad gud har emot mig men jag klarar inte av att sova själv. Det ända som är positivt är att hela sängen är MIN. Jonas har ett flak energi dricka som står och ropar på mig, funderar på att promenera upp till Konsum och köpa något gott att fördriva tiden med.

Höstkväll

Medan Jonas är ute och polerar bilen sitter jag här inne och myser i min underbara one piece. Soppan står och kokar på spisen och utanför fönstret dalar de gula löven. Temperaturmätaren visar 9,3 grader ute, verkligen ingen värme längre. Jonas kom precis in och frågade efter en tjock tröja så fick leta upp den största jag hade. I går åkte jag, Jonas och hans moder till Ullared, när vi kom dit var det en extrem lång kö så man nästan vände bilen hemåt igen. Efter att vi hittat p-plats efter 30 minuter började kön rulla. Extremt mycket folk där inne men vi lyckades hitta vad vi sökte och åkte sedan hem igen. När vi kom hem åkte färgen i mitt hår som jag köpt för att färga min utväxt, och kan bara säga att det blev ju inte direkt som jag hade tänkt mig, så innan skolkortet på fredag måste det ske drastiska åtgärder. Jag tycker verkligen om hösten, tycker att den är så mysig då man kan tända brasan, ta på sig en massa kläder och alla färger som finns där ute. Absolut JA till hösten.
Före första färgningen (brun)
Sligor ( ljusa ) före denna färgnin.
Efter denna färgningen och ja det blev ljust kan man säga.
Dock ser man fortfarande skillnad på utväxten...

Fredagsmys!

Vaknade 06.15 gick upp snabbt som attan och fixade mig sen körde Jonas mig till stationen. När jag kom till Lund visade de sig att tågen inte gick vidare till Malmö. Arg som ett bi blev jag och väntade jätte länge på att något skulle komma tillslut efter en timme kom det ett pyttelitet (om man ens får kalla det för ) tåg som redan var full med en massa folk. Så klart fick knappt någon plats. Efter att ha väntat jätte länge stack jag hem frusen som en isbit. Dagen har spenderats i soffan med min kära dator. Men eftersom det är fredag så tycker jag inte att det är så farligt att ta det EXTRA lugnt.

I kväll ska jag och Jonas ner till huset och sova. Ska hyra film och köpa massa gott. Efter filmen ska vi krypa ner i ett varmt härligt bubbelbad med några drinkar. Jonas får ta det lite lugnt med dom eftersom vi ska upp tidigt för att köra till Ullared. Kommer bli en skön avslutning på veckan.

Måste till doktorn för att kolla upp hur min allergi för kvalster är för har börjat få jätte mycket utslag och kliande ögon osv. Detta betyder att jag måste till doktorn och ta en massa stick och det känner jag ju absolut inte för att göra. Men men sitter och kollar på en massa möbler säger bara Mmmmm vad jag vill ha en massa grejor synd nog är att inte ****** är så stor. Nu ska jag titta vidare och drömma mig bort i alla drömmar.

Morgon trött

I morse åkte Jonas och köpte grejor till jobbet medan jag låg kvar i den varma sängen och sov. Sendan kom han hem och väckte mig och då började vi resan mot Lund. Vi stannade till och köpte caffe och kanelbulle eftersom det inte blev någon på den rätta dagen. Nu ska vi starta dagen med att se film i skolan om hamlet känns som ögonen kommer få kämpa lite. Nu ska jag sitta och glo och äta mina underbara dumle klubbor.

Coca Cola och fotning i studion!

Ja medans de andra är på lunch sitter jag här och kopplar av i den sköna tystnaden. I morse var det väldigt svårt att dra bort det varma täcket från min kropp och mötas av den kyliga luften. Men klädde på mig fort för att hinna slå en liten blick på Tv:n innan jag drog på mig jackan och börja gå mot stationen. Väl framme var alla tåg försenade och tåget mot Malmö gick på andra sidan. Kom någon minut innan läraren klev in i klassrummet så skönt att slippa de dumma anmärkningarna som skaver i ögonen. Nu ska jag snart gå ut en liten runda med Carolina för att få lite ny frisk luft i mig. Sen ska vi dra in i studion och fortsätta med fotning osv. Slutar 16.05 idag inte lika sent som igår men känns ändå som att det börjar bli mörkt när man kommer hem. Igår satt jag och väntade på Jonas i  X  antal minuter och kände bara hur magen kurrade och ryggen knakade. Vi tröstade oss med Mc Donald´s mat och sen kilade vi hem och tittade på Desperate som började igår. 

Kanelbullens dag och jag är i skolan...

Vaknade upp med skön träningsverk. Nu går jag som ett mongo ner för alla trappor och folk tittar på mig som jag inte är frisk. Tog snabbt på min kläderna och fixade resten sen gick jag med raska steg mot tågstationen. Eftersom jag struntade i att läsa igår så fick jag ta mig igenom den sista delen av Hamlet. Somnade på tåget och drömde en underbar dröm som handlade om en massa fjärrilar på en morgon än i soluppgången. Kändes faktiskt som om jag levde i en saga. Vaknade upp lagom till vi rullade in i Malmö. Idag går vi till halv 5 så kommer att slockna tidigt i kväll.

Måndag..

Sitter och proppar i mig en passa godis och känner mig för tillfället riktigt fet. Igår kunde jag inte somna det kliade över hela kroppen precis överallt. Jonas somnade snabbt som satan så där låg jag själv och kunde inte sova och tänkte på alla hemska saker som kunde hända mig där i mörkret. Idag på idrotten hade vi bodypump eller vad det heter och det var riktigt jobbigt har ont i både armar och ben om kommer ha en saftig träningsverk i morgon. Nu ska jag gå in i duschen och sen ska jag läsa klart "hamlet" som vi läser på svenskan har bara några sidor kvar men skönt att kunna halv sova på tåget i morgon. Jonas kommer antagligen inte ikväll så får sova ensam i natt. Inte gjort det på länge men kommer nog somna snabbt i natt eftersom jag inte sov så mycket i natt. Men nu ska jag kila hare.

RSS 2.0