28 Oktober

Sitter hemma och käkar chilli nötter med lollo hii :) Gick upp klockan halv 6 idag för att ta tåget till skolan kl 06.56 dryygt hade prov på högskolan kl 08.10 och helt ärligt kände jag mig helt lost.. Fattade inte nånting av som va på provet fast jag läst på som en jude... Men tur nog var jag inte den ända som tyckte det var cp.. Sån tur ska jag ha en annan matte lärare efter höstlovet då jag börjar i min riktiga klass :) Efter provet gick jag och Emma och tog ner våra bilder sen tog jag tåget hem kl 48.. Lollo hämtade mig på stationen vid 20 över 10 då åkte vi och köpte massa grejor och sen blev det hem :) Är ledig imon så nu kan lovet verkligen börja :D

27 Oktober

Sitter i klassrummet och väntar på att alla sega åsnor ska äta klart så att vi kan hänga upp vårt arbete till ikväll... Måste sitta här och vänta för att få de bästa platserna. Ska nog sätta igång kenny starfighter. Var även nere i matsalen och åt bröd haha. Efter vi har satt upp våra bilder ska jag och Emmis in till stan och äta på Mc Donald´s tycker jag att vi är värda! Men jag vet iallafall att jag inte ska äta mjukglass och milkshake mer! Ikväll ska vi då har uppvisning för våra föräldrar och politiker .. Alltså våra projket ska vi visa i hela skolan. Så slutar inte förens 20.00 dryyygt... Sen ska jag upp 05.30 imon för att ha prov sista dagen i skolan -_- drygt jotack....

26 Oktober

Är klar och ska snart gå med wilmer och louise sen ska jag till stationen. Har matte idag =/ rätt kul annars men inte kul när man snart ska ha prov =/ Men men :) sen ska jag och Emma göra klart vårt projekt ska bara skriva ut och klistra på nu ;) yey haha :) Känns skönt att vara nära mål nu :) Hii nu ska jag ta på mig ytterkläderna och vänta på att louise ska komma :) Hejsvej :)

25 Oktober

Sitter i klassrummet och har datakunskap SKIT TRÅKIGT  är hungrig så nu ska jag och emmis ner och äta tror det var köttbullar för dom som vill veta haha ;) Tåget i morse var försenat 35 min JÄVLA SKÅNETRAFIK ! (a) hiii Nu ska jag äta todelooo

24 Oktober

Min helg har varit helt toppen den tillbringades med min underbara pojkvän. Även om vi bara latat oss och krängt så har det varit super :)
Fredes: Träffade Felicia efter skolan. Gick en runda sen kom Jonas. Vi 7 tiden mötte vi Felicia gick inom konsum och köpte choklad mouse och grädde och MONSTER (a) Gick hem och åt och tittade på Idol sen tottade vi på film jag och felicia visade verkligen våra känslor i den filmen haha ;P Sen gick vi ut och träffade Jesper. Gick hem till mig efter ett tag och tittade på film dock somnade jag nästan direkt. Vid 4 stack dom så då blev det sängen för mig och ninas.

Lördes: Jag och Jonas vaknade gjorde inte så mkt köpte glass och choklad. Senare på kvällen tittade vi på film och åt choklad och myste gick och la oss rätt tidigt. Somnade ganska snabbt.

Idag: Vaknade kl 2 !! Gick upp och åt frukost. La oss i soffan och tittade på tv sen blev det pizza till mat men var dock inte så hungrig efter allt vi ätit hela helgen. Sen blev det tv igen och var snart dags för lille Jonas att gå hem. Nu sitter jag här och tittar på film med mamma och pappa vilket jag inte gjort på evigheter.
:)

22 Oktober

Sitter i klassrummet och skulle precis skriva ut våra bilder men såklart har alla fotolärare lektion så ingen kan skriva ut de till oss -_- så nu får vi sitta här och vänta dryyygt. Ikväll kommer älsklingen så det blir myys och titta på idol. Har verkligen saknat att ha han vid min sida när jag somnar. Det har blivit en vana... Jag är ritkigt trött och riktigt hungrig känns inte som allt är så bra just nu haha. Så får ta en liten vilestund när jag kommer hem :) Inget spec händer i helgen mer än att vara med Jonas. Ritkigt kallt ute så blev vinterjackan idag också. Känner mig riktigt fet i den men det tycker jag att man får göra på vintern.. Det är vinterns nackdel haha. Men det är även mysigt att bulla in sig i massa kläder och halsdukar :) Nä nu ska jag fortsätta att spela lite spel på fb :P haha no life at all :P

21 oktober höst shopping

Skolan idag gick rätt fort bara att sista lektonen hade vi sjukt tråkig grejs i bibblan som blivit känd i vår klass och stämplad som tråkigaste lektionen ever! Efter skolan tog jag tåget direkt till Lund gick först och tittade på lagerhaus en stund sen kom lotta och lollo och hämtade mig på stationen och då åkte vi till Nova.

Köpte:
Skor :skopunkten 399 :-
Skjorta: Gina Tricot 199:-
Träningskor: Stadium 499:-


Nöjd med mina köp faktiskt nu ska jag iallafall ta och mixtra lite med mina naglar hade jag tänkt :p får se om det blir så bra som det är i mitt huvud just nu :) Men men här kommer i alla fall bilderna på kläderna jag köpte idag. Tog dom från internett eftersom jag gissar på att de blir bättre bilder :)



20 Oktober

Sitter i skolan och vet inte riktigt hur jag ska göra vad jag ska välja syv tanten är aldrig där så jag kan inte prata med henne jag får riktigt damp. Tänk om jag väljer fel nu för nu har alla vännerna försökt övertyga en... Ska iallafall snart gå till bussen och ta tåget till snutte länge sen vi var hemma hos honom faktiskt. Vet inte riktigt vad vi ska göra men får gå till hans skola när han slutar. Indag har vi tagit några bilder och det är i stort sätt allt v har gjort denna tråkiga dag. Har ingen rolig bild att ladda upp för det brukar mest bli bilder på mig så jag tar faktiskt och skiter i  en bild idag för jag har inte ork till att leta upp en hehe. Försöker även övertala Fredrik att få sovmorgon imon. Brukar vanligtvis börja 10.45 på torsdagar men såklart ska vi börja redan 09.10 imon drygt som in i. Ja men nu ska jag inte plåga era ögon längre todelo :)

19 Oktober

Sittar vid datan och spelar spel haha är jätte trött vill egentligen bara lägga mig i sängen och somna men då kommer jag inte kunna sova ikväll så får hålla ögonen uppe.. Slutade vid halv 12 idag. Så då åkte jag och Linus in till Höör vi gick inom Ringsjöskolan och lämnade mitt gamla betyg så hoppas på att mitt nya snart kommer hem skickat :) Rätt kul att se vad de har gjort med skolan ändrat en del grejor :) Träffade även Anki faktiskt saknat henne jätte mycket !

Efter de gick jag hem och gjorde nudlar ringde även pappa och beställde pannkakor till mat :D MUUMS Hade tänkt att lyfta luren och slå en pling till Jonas nu och hoppas på att han svarar :) Sen ska jag ner och plugga matte har prov nästa vecka=/ Men men sen är det lov :P yahooo :P

Kvälls inlägg

Sitter och är uttråkad och spelar spel på facebook haha sånt liv har jag ;) När jag kom hem blev det plugga matte eftersom jag missat några lektioner. Så blev till att sitta där sen åkte jag och lollo till city gross och köpte glass och bananer så när vi kom hem åt vi makaronilåda och till efterrätt blev det milkshake så himla gott blev det med hiii (a) Sen gick jag ut med Felicia en runda trevligt som vanlig yaah :p Känner att jag verkligen skulle behöva ligga ett tag på spikmattan för min rygg tar kol på mig så det skulle verkligen vara skönt att ligga där ett tag och lugna ner sig :) Men men får väll göra det imon :)

Imon hoppas jag på att får slippa åka till skolan för jag har bara en lektion i morgon och det är matte.. Så vi har mailat läraren och frågat om vi inte kan få plugga hemma ist för det känns lite onödigt att åka ända från Höör för att ha en lekton... En timmes resa bara för en lektion. Så vi sitter hemma och hoppas på att han går med på de :))

Har även bestämt mig för att välja graf ist för foto. Har mer framtid med graf samtidigt som det är minst lika kul :) Foto är nog mer en hobby. Känns rätt bra ändå :) Jag vill arbeta som en layoutare och om ni inte vet vad de är så är det en som arbetar med att sätta hop en tidning på ett snyggt sätt typ som hon i 13 snart 30 om ni har sett den :)

Morgonpigg ? nejtack! 18 Oktober

Sitter här med två mackor med tomat och gurka och känner mig nyttig haha :P Rätt mysigt när det är mörkt ute på mornarna. Har nyss duschat så sitter i morgonrock och handuk. Mys mys snart ska jag föna håret och sen blir det väll spränga mina högtalare (Y) Ensam hemma så man får väll passa på :P Idag har jag projekt hela dagen... Vi ska egentligen ut och fota men inget jag precis gillar eftersom det är minusgrader ute.. Skulle helst vilja krypa ner i soffan med filtar och se någon mysig filt med Jonas.

2 minus grader kall kväll (L)

Har nyss kommit hem efter en skön promenix med kära vännen Felicia. Riktigt skönt var det ute. 2 minus men när man klär sig varm är det så himla skönt att gå i kylan. Pratade om allt mellan himmel och jord och fick våran fredakväll planerad hii. Nyfikna ? (a)
Dagen idag har mest varit slapp inte gjort så mycket mer än att städa mitt rum och se på film. Pappa spikade även upp min tavel list där jag ska ha några tavlor blev riktigt fint.. Men massa ljus blir det riktigt mysigt i mitt rum om de mörka kvällarna. Med lite mysig lugn musik kan det bara inte bli bättre hii (a)

17 Oktober

Sitter vid tvn och tittar på reprisen från idol i fredas :p Är ritkigt trött och seg idag och min vanliga data har låst sig jäkla skit haha :) Tur jag har min andra data pappas data är så seg hade inte orkat med den hehe :) Idag ska jag nog se film med Bea :) Mysigt

Fredes:  Jonas kom runt 4 då gjorde vi hamburgare och fixa sig lite. vid 7 tiden körde vi mamma och pappa till sätofta sen körde vi och hämtade Felicia. Körde och hämtade upp malin sen åkte vi inom ica och köpte lite gotti gott :) Blev hem till malin och se på the ugly truth efter att vi tjockat oss riktigt spelade vi Buzz ett tag blev en del skratta där också :) Sen körde vi och hämtade mamma och pappa vid 12 körde även hem Felicia. Sen blev det hem och krypa ner i sängen.

Lördes: Gick upp tidigt för att hoppa in i duschen för idag skulle jag till sturkö på kalas för min kusin fyller 18. Blev upp och fixa sig sen dra upp Jonas för att äta frukost. Vid tolv tiden blev det till att sätta sig i bilen och börja sig 2 h långa resa mot sturkö. När vi väl kom fram blev det mat och prat och åter igen mat. Åkte runt 8 så var hemma vi 10 tiden.
Ja det var min helg haha låter roligt va ;)

Gjort om bloggen

Gjort om bloggen lite hoppas de gillas blir väll en bättre senare

15 Oktober

Sitter i klassrummet och lyssnar på musik och arbetar så smått med designen på våra bilder. Blir rätt bra faktiskt :P Tror jag tar lite tidigare helg idag och åker hem till min lilla snutte som kommer till mig ikväll. I have miss him alot. Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt. Är riktigt trött faktiskt och behöver ta det lugnt. Så blir väll massa film. Imon ska jag till sturkö för min kusin fyller 18 :) Lite drygt att köra 4h resa :( Så får se när jag kommer hem :) Men kul att träffa släkten :) På söndag blir det filmmys med Bea (a) myysigt. 

yeeey

Åtta saker om dig själv!
1. är du singel? - Nope, tsm med den underbaraste :)
2. är du lycklig? - Absolut
3. är du uttråkad? - Nope
4. är du ledsen? - nevaah
5. är du italienare? - Nej svenne vafan ;P
6. är du cooling? - Givetvis
7. är du från irland? - Nej ;)
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? - Absolut :)


Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja
2. har du någon gång blivit sårad? - Yes
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? - Ja
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - Ja
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Ja :)
6. har du haft en hemlig beundrare? - You tell me;)
7. är du kär? - Störtkär
8. vill du gifta dig när du blir stor? - Absolut!


 


Tio saker, två alternativ!
1. Kärlek eller lust? - Kärlek
2. Hår eller ögon? - Ögon
3. Katter eller hundar? - hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga - Få
5. Tv eller internet? - Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? - Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - Romantisk hemmakv:))
8. Pengar eller lycka?  Båda (a)
9. Dag eller natt? - Båda
10. Msn eller mobil? Mobil


 


Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Vem fan smiter hemifrån?
2. Brutit ett ben? - Yes
3. Gjort nåt du ångrar? - Jadå..
4. Hoppat Bungee Jump? - Nej men det ska hända ;P
5. Ljugit för någon du tycker om? - Nej..
6. Ätit en hel tårta? - ush nä
7. Gjort bort dig offentligt? - Vene
8. Viljat bli tsm med ditt ex igen? - Aa..
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Ja
10. Velat försvinna? - Nång gång ja


 


Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? - Jonas
2. Telefonsamtalet du fick? - onas
3. Personen du var med? - Lollo
4. Roligaste grejen som hänt? - Jessica föddes!
5. Personen du sms:ade? - Jonas
6. Du kramade? - Carolina
7. Du senast skrev till på myspace? - Ain't using it
8. Du kommenterade? - Kommenterade vadå?
9. Du tillbringade natten med? - Jonas <3
10. Låt? - Brutha - Samson


11 Oktober

Kom nyss in till klassrummet riktigt kallt är det ute !! Tåget blev försenat typ 20 min typ nog så blev det i god tid ändå för min lektion som börjar om 10 min :)

Fredes: Jag och Linus köpte kakor efter skolan och gick hem till mig och fikade haha mysigt värre :P Lagom till vi var färdiga kom Jonas :) Vi tittade på resident evil 1 sen tog vi ett varmt skumbad med en massa tända ljus och mysig musik.

Lördes: Vi vaknade vid runt 1 då tittade vi på resident evil 2 och 3 tycker 3 var ritkigt bra men 1 var läskigare och det var lite kul ändå när det är läskigt men men.. Lite senare stack jag och Jonas till konsum och handla jäst och mjöl sen bröjade jag, jonas, lotta och håkan att baka kanelbullar :P blev ritkigt många och riktigt goda :P Sen spelade jag, Jonas, Thomas, Louise, Lotta och håkan spel. Vi spelade med andra gester och brainstorm haha riktigt kul var det :P
Efter de gick jag och Jonas och la oss.

Söndag: Vi vaknade rätt sen gick upp och åt sen satte vi på titanic så satt där i 3 timmar efter det hjälpte vi till att sätta in vårt nya matbord. Sen stack vi till konsum och köpte glass och cola och sen åkte vi till vaxsjön och"fikade" Senare på kvällen gick jag och lollo ut och träffade staphanie och Jessica :D så himla glad att dom är tillbaka :P

7 Oktober

Började med orientering första lektionen och det ösregnade inte så nice. Vi hade 8 kontroller runt om i malmö som vi skulle fixa på 60 min.. Och eftersom jag inte va i så bra shape så blev det lite jobbigt då och då men klart så löste de sig fint fint :P fick rätt på alla 8 kontroller så är lite nöjd ändå :) Plus att vi kom in 3 min innan tiden gick ut yey ;)
Haha dock efter de ville jag inte sitta i matsalen och äta när jag såg ut som brunnmannen på reklamen haha :) Så blev till att käka en bulle oh ett äpple ist :P När jag kom in hade jag smink uppe vid ögonbrynen haha så blev till att tvätta av de och föna håret och på med nya torra kläder :)

Nu sitter jag uppe vid tvn och vet inte riktigt vad jag ska göra :) Var bara jag och pappa vid matbordet. Mamma är på möte och lollo är i malmö och lotta är hos håkan så blev bara jag och pappi och han ska nog snart ut på jobb så då blir jag ensam hemma :(:( men det får jag hoppas löser sig :) i värsta fall får jag hälla upp ett varmt bad och stoppa i en film och ligga och mysa :P sounds good :P

Natti natt

Tänkte lägga in ett litet kvällsinlägg innan jag somnar in. Ligger i sängen och har ont i halsen. Men det löser sig :P Såg film med malin och felicia såg på polar expressen :) Man blir riktigt sugen på jul när man ser den filmen :)
Imon börjar jag kvart i 11 så tar tåget 09.37 :) nä nu ska jag ta och lägga mig och hoppas att jag drömmer världens bästa dröm :) Natti natt :)

6 Oktober

Ligger i soffan och kollar på film med en film och äter benn och jerry´s mumma :P Slutade klockan halv 12 idag men fick vänta 1 timmer på tåget... När malin och felicia pluggat ska vi se film och äta gott gott :) Nu när hösten är här får man ju böra mysa till det lite:P tända ljus och ligga i massa filtar och det gillar jag verkligen :D
Wilmer ligger vid mina men och sover så gullig ska nog ta en dusch innan jag ska möta malin och felicia :)
En lycklig Jessica :)

4 September

Sitter i klassrummet och har nyss ätit inte spec god mat heller för den delen.. Ska ha film nu till 20 i fyra :( Och sen ska jag till eslöv och ta syntest med mamma. Hatar att göra de.. Det blir helt läskigt i ögonen -_-
Ikväll blir det ett stort varmt skum bad och sen en film med massa filtar... Låter som en bra ide tycker jag :) Är riktigt trött så det sved verkligen att gå upp i morse haha men fick tvinga mig upp.
På söndag blir det filmmys med tjejerna :P




haha underbart fin bild va hahahaha skratti skratt :)


3 Oktober

Igår :

Åkte till stationen vid halv 8 mötte Micke och Johan tio i då gick vi till förfesten blev lyckt och vid halv 11 börja vi gå till björket. Och såklart fick jag sko skav så fick gå barfota och träffde massa härliga folk påvägen dit haha gud vad jag skrattade. Kom fam till runt 11 tiden då blev det PARTY like hell haha :P Träffade massa folk jag inte träffat på as länge så himla härligt asså :P Kvällen blev så himla AWESOME !

idag:

Jag och Jonas vaknade runt två tiden så blev upp och äta frukost och sen såg vi en film sen tog jag tåget 20 i 6 :) Nu sitter jag här och skrattar åt hela kvällen och alla bilder :)



1 Oktober / kväll

Nu har jag precis kommit hem till Jonas. Vi har vatt och handlat godis, chips och monster :D och hyrt 2 filmer :P Nu ska vi snart se idol. Känner på mig att denna kvällen kommer bli awesome :D me likes!!
Hade redovisning idag vilket gick riktigt bra :P Högsta betyg yepp yepp :P
Nu ska jag umgås lite med min älskade pojkvän som sitter och håller om mig (a) Todeloooo
Grattis till oss som har 2 månader idag :D

RSS 2.0