29 Juni

Idag sov jag ut och det var ritkigt skönt :)Så jag och louise satte oss på trappan och åt frukost och sen kom mamma hem :) Så samlade ihop de mästa av packningen och började stryka. Det måste ju göras nån gång. Sen kom emma med sin söta lilla gose bebis (a) den är så söt man blir så himla lycklig när den ligger i ens famn och tittar på en.

Imon blir det till att se eclipse :D ghaa som jag har väntat på denna dagen asså inte klokt :D Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer :)


AWESOME!!

En resa på tusentals mil måste börja med ett enda steg. 

Shopping tur

Åkte till nova för att inhandla det sista till spanien men köpte dock ingen till spanien-_- Köpte en tröja, en bh och ett armband-_- Får väll nöja mig med de men dock lite besviken på att jag inte hittade till spanien :(

Och såklar så har jag bränt mig när jag solade på kinderna och bröstet-_- not good bara jag inte börjar fjälla bara. Imon ska jag stryka kläder och börja lägga i vskan osv. :)


Tröjan från gina tricot


Och armbandet från Lindex :)

28 juni och sommar :)

Gick upp klockan 8 idag för vi skulle åka till stranden:) Åkte vid 10 tiden åkte innom och köpte dricka och så sen bar det av till Ängelholm:) Där var massa folk :) Rätt varmt i vattnet ändå, tog inte lång tid innan man hade vant sig vid de. Var där i ca 2½ timme sen åkte vi hem igen :) Nu har jag fixat mig för när mamma kommer hem ska vi till nova lund :) Och jag har tappat bort mitt bankomat kort -_- typsiskt. Men lär väll hitta de eller så får jag beställa ett nytt :)



Ny design :)

Gjort en ny design lite snabbt hoppas ni gillar den :) Den gamla var jag rätt trött på så fick bli denna nu :) Nu är klockan över 12 så det betyder att det bara är 6 dagar kvar till spanien.. Förlåt jag vet att jag är sjukt tjatig om de men längtar verkligen ;) Letade upp massa kläder idag som jag ska ha med mig:) Imon blir det lumma med systrarna och sen lund och shoppa :) På tisdag får det väll bli till att stryka alla kläder. Och börja vädra väskan. Och på onsdag är det new moon (a) Läntar sönder asså :D

Även om allt är så bra just nu så finns det en dålig sak.. Jag saknar min lilla gosebjörn;$ Den som jag vill vakna upp bredvid. Krama och bara hålla om. Den får mig att må bra. Den får mig att göra mig lycklig och känna mig älskad. Jag saknar den när den inte finns hos mig. jag tycker verkligen om MIN nallebjörn (L)

;$
(`v´)
  V



27 Juni

Idag
Vaknade vid 12 tiden gick ut och la mig på gräset med musik i öronen mhm:) Mammi och pappi var också ute och försökte förbereda huden inför resan.. :) Sjukt bara en vecka kvar fatta 7 dagara hii minns när det var 7 månader:) Sen blev det mat då sererades vitlöksbiffar med potatis och kryd sås mummma :)

Igår ( Bakken )
Mötte felicia och hennes familj i backen halv :) tog tåget 09.56. Tog båten från helsingborg :) När vi var framme köptevi pølse :) sen blev det till att gå på gågatorna innan vi återigen satte oss på tåget ochresan mot bakken började :) Jag och Felicia började med en karusell som vi kallade "pedofilen" av en anledning. Kuligt var det iallafall. Sen tittade vi på 5D rätt äcklig för det var en tecknad skräckfilm haha :p Åkte hem runt hlav tio tiden och tåget från malmö hem gick halv 12.




Tryck på bilderna för förstoring (Y)



26 Juni

Hej nyss vaknat och fixat mig ska till bakken med felicia :)
Ska va borta hela dagen :)
Men måste dra nu hejsvej :)))

Midsommar

Kunde inte blogga igår för internettet strulade. Men Vi åkte hem till thomas och såg på skräck film " the eye " såklart skulle thomas testa sin baslåda på högsta volym så när nått hände så skakade golvet och fönstrena.. Och ja hoppade en meter upp i luften. Den var äcklig men bra. Efter de började vi titta på scary movie 2 men den hackade så då stack vi hem. Var hemma runt kvart i 2. Då blev det att ta bilderna. Sen redigera dom och se bums i sängs :)


Nu ska jag fixa mig och sen klockan 4 ska vi till stugan och äa med släkten :) Trevligt trevligt skriver mer sen.





fototime

laddar kameran för att ta en MASSA bilde (a) har inte blivit av på länge så det är väll dags nu och är riktigt sugen på att ta både natur bilde och person bilder.. Men louise åkte nyss så får väll bli på mig själv efterssom lotta latar sig vid tvn.. Men lär väll bli en del bilder skulle jag tro :) Får lägga in dom sen ifall det blir någon hyfsad :)


24 Juni

Har nyss kommit hem typ var och lämnade ***** på stationen:) Riktigt varmt ute ;o men dock ritkigt skönt men känns lite sen att gå ut och sola nu hehe :) Ska snart tvätta bilen. Tvättade den andra igår :) så blir lite pengar så ska ta wilmer en runda med så blir de med pengar :) $_$ mohaha (a) Vaknade typ sådär vi ett.. Blev frukost och sen sitta ute i värmen och prata. När vi kom ut så var det full trafil ute i lilla Höör. Händer inte ofta lixom haha ;)

Nu är det bara 10 dagar kvar till spanien (a) fatta att jag superduper längtar.. hiii vill bara ligga på stranden och känna hur solen steker på min hud. Och jag vet att det kommer vara lika fint väder i morgon...

Min foto tidning kom även idag så har suttit och läst i den oxå många bra knep om hur man ska göra för att få bättre bilder :)) Vill även ha enny kamera så är någon intresserad av en så är min till salu :)) Bara att slå en signal eller ett sms :) 0705524634. Är ensam hemma alla andra är på city gross. Rätt skönt såhär på dagen då man bara kan skruva upp volymen..


Hej allt fulk:)

Hejsasvejsan jag var precis klar med mitt inlägg då dtan dampade så jag  fick skriva om alltihopa det är nått man inte uppskattar precis... Var och shoppade på centersyd men hittade dock bara 2 tröjor och en bunke armband.. Tittade på en tröja till men köpte den inte vilket jag ångrar  nu efter.. Men den satt så tait så kände mig inte bekväm alls. Men får väll åka in och köpa den :) Just nu har jag super duper tråk.. Finns inget att gra och det suger... På misdsommar ska jag till stugan där släkten är linus ska även med.. Så det bli dansa och sånt på kvällen på dansbanan (a) och jordgubbar och glass :D thii älskar midsommar... :)


<---- Cubus 199 :-          Armband 169 :-       179:- Cubus   ----->
                                        Gina tricot


Denna ångade jag att jag inte köpte




Hittade dessa glasögon ... tänkte nästan köpa dom bara för att dom är så himla fula haha kan fan inte va någon som köper dom haha :P  Wannabe ozzy ;)


påväg hiiiiim

22 Juni

Sitter i uterummet och har nyss ätit grillad korv i bröd yamyam. Nu väntar vi bara på att thomas ska komma å vi kan åka till centersyd:) Själv ska jag bara köpa några linnen kanske till spanien och ett par bikini trosor. Annars har jag nog allt jag behöver =)) Smile smile ska kanske innom thomas mormor och morfar eftersom de bor i lödde. Får se vad som häner :)

Vaknade rätt sent idag men det är förlåtligt eftersom jag somnade sent igår. Men jag gick upp och då stack jag och louise till Thomas och spelade sims 3 och slappade. Sen åkte vi hem så hoppade jag in i duschen och fixa mig och sånt. Och sen hade pappa köt cp god glass. Ctiron & kaktus sorbet extremt god plus någon annan kola glass massa gott det behövdes eftersom vädret plötsligt blev så varmt :)

Nu är det bara 12 dagarkvar till spanien ghaa det känns verkligen inte som det för tiden har gått så extremt fort :) men men Här får ni en super duper osminkad Jessica bild (Y)


såhär kan man se ut på ett sommarlov ;)

21 Juni

Igår gjorde jag inte så mycket. Alexander och Linus kom vid nollslaget så snacka vi massa satte på en film vid 3 tiden såklart somnade alla när filmen var slut så det blev att dom sov här för när vi vaknade var klockan 11.. Då blev det upp och fixa sig.

Idag
Jag och louise körde senare vid 12 tiden till Thomas spelade sims 3 hehe (a) det är kuligt (a) var där i typ 2 timmar sen skulle vi köra Linda (Thomas syster) till hennes jobb. Så då åkte vi och handlade mat på konsum och sen åkte vi hem. Nu sitter jag här och louise har precis gått in i duschen ska snart börja på maten. Ska in till malmö klockan sen med Wilmer ( min hund ) för han ska ta bort stygnen sen han opererade sig. Är nog hemma runt klockan 9 eller nått.

Annars ikväll vet jag inte ritkit vad som händer. Men vad jag vet är att det bara är 13 dagar kvar till Spanien. Sjukt härligt kan knappt hålla mig asså :p Kommer bli riktigt skönt.Där är 24 grader i malaga just nu =)) sköönt 24 grader i skuggan och strålande sol. Det tackar man inte nä till :) Och klockan är ändå snart halv 5 awesome.. Men nu är louise kla i duschen see yaa :)


Bröllop på hög nivå

Så himla fin hon va :) haha suttit och tittat på tvn fårn klockan 3 snart 4 timmar haha men det är så gulligt älskar bröllop och kärlek haha :) Först tänkte jag aah jag skiter väll i de duma bröllopet men nu kan jag knappt slita min från tvn för allt är så himla fint och pampigt och så mycket känslor.. Jag tycker att han är lite tråkig kanske victoria försökte pussa han flera tusen gånger utanför kyrkan men han bara lalalala typ haha men sen kom den ;P haha:) Mamma är lika fast som jag i de :P måste snart gå med wilmer en runda för jag har inte lämnat huset sen igår.. Ikke bra :)




19 Juni

Sitter och letar efter de sista sommarkläderna nu till spanien. Imorgon är det bara 2 veckor kvar. Underbart härligt. Nycklarna till huset kom även idag. Snacka om att jag är helspänd fick även en bild på stranden och vägbeskrivning. Nu är det verkligen nära :D Men det jag inte gillar lika mycket är att vi ska mellan landa på mallorca. Större chans att dö eller nått i landning och start haha :) Åker söndagen den 4 tar tåget till danmark runt 6 halv 7 kanske. Tror flyget gick från arlanda vid 10 tiden men kan ju ha fel. Är framme vid huset kanske vid 4 halv 5. HÄRLIGT

Idag har jag inte gjort någotalls hitintills men får väll ändra på de :) om en timme gifter ju vår nästa drotning sig ; ) vem vill missa ; ; P Vet inte riktigt vad som händer ikväll heller blir iallafall vofflor till mat så blir väll till att svälta ikväll haha :) Nä men får hitta något annat att äta för vofflor är verkligen inte min favorit mat (Y)




Tummen upp för allt :D


18 Juni

Vaknade hlav 2 och malin var inte i soffan min första tanke var att hon hade stuckigt hem men sen sat hon inne vid datan. stack ute lite och satte oss på enebacken och chillade lite i solen med musik och pratade:) Sen blev det hem och satt vid datan sen kom emma med lilla ebbis skit söt :) Sen blev det city gross med louise hittade ett par coola små glasögon ;) lollo gillade dom :) Sen blev det hem så kom felicia så åt jag sen blev det ut träffade även tatta :) nu sitter jag här med felicia och är inte alls social känner jag  (N) Ikke bra får ändra på de tycker jag :)) Så detta blir nog allt för ikväll om jag inte skriver mer sen :)




Good night

Nyss ätit lite natta mat ;) Varit ute med malin ett tag och ska nu lägga oss i soffan för att se skönheten och odjuret (a) Träffade även Linus Alex och amanda där ude i mörkret ;) Gungade på en kulig gunga med men som även gjorde mig lite illamående men härligt härligt ;D Rätt skönt väder för att vara såhär sent :) Vet inte ritkigt vad jag ska skriva så ni får nöja er med detta ;P todelooo ;*




17 Juni

Har nyss tränat ett sumba pass skönt. Ska in i duschen nu och hoppas på att nått kul ska hända ikväll :) La mig i solen vid 12 tiden och vid 2- halv 3 ick jag in så ja hoppas att jag fått färg. Drömde en mindre kul mardröm inattes. Var antagligen för att vi pratade om filmen igår som inehöll mördare och sånt shit. Såklart skulle jag drömma om de..

Min dröm
Jag var nere i typ ett parkeringshus så kom där en man på en motorcykel och sa  " you better run " så körde han närmare och närmare. Sen ploppade det upp en pisol i min hand från ingenstans så sköt jag såklart han i axeln. Så ringde jag polisen och jag grät och visste inte var jag var.. Det var hämsk. Sen helt plötsligt så vände drömen och blev helt cp haha för då visade sig de vara martin och johan våra gamla vikarier på ringsjöskolan som var poliserna haha helt sjukt..

Älskar verkligen vädret känns så dumt att sitta innen men det är så sjukt varmt i solen asså. Och det värsta är att jag inte orkar göra något.. Jag är så himla lat nu sen skolan sluta.. Jag går up vid tolv och går och lägger mig typ vid 1 och då är jag skit trött annars brukar jag alltid vara vaken i typ 16 h . Men men


Kärlek på sommaren
       



16 Juni

Började med att jag vaknade klockan 12 riktigt skönt kände mig riktigt utvilad. Ritkigt skönt ute med sol och värme som jag bad om igår ;) Så jag och louise tog Wilmer och körde ner till fugdaröds skogen och gick en lån runda. Sen blev det till att lägga ut ett par madrasser i solen så la vi oss och solade och pratade. Sen blev det för varm  men vi ville ändå vara i solen så vi tog fram det gamla kubb spelet som alltid underhöll oss förra sommaren :) Såklart vann jag *stolt* då louise bara slått ner en. wihoo... Efter ett tag körde jag och louise igång med sumba passet blev dock bara en halvtimme. Sen blev det in i duschen och sen fixa sig.. Sen blev det till att vänta på att simon skulle komma så åke vi vidare till ludvigsborg och ämtade thomas sen blev det riktning mot lund till filmstaden där vi skulle se "killers" en bra film:) Filmen var klar runt kvart över 10 så blev in i bilen sen hem. Följde sedan simon till brödboden där han hade sin cykel...

Nu sitter jag här och alex och Linus har nyss stuckigt för de var och hälsade på en sväng :D mina små saknade bågar:)) Ska snart lägga mig är ritkigt trött.. Imon blir det sumba pass direkt när jag vaknar sen en lång runda med Wilmer.. Som vanligt vaknar man upp och är själv hemma eftersom alla jobbar.. och louise sover hos thomas.





15 Juni

Vaknade vid 12 idag men log och drog mig i sängen till hon var halv 1. Då blev det upp och äta lite sen blev det film senare åkte jag och lollo ner till frigolitfabriken för att hämta thomas nycklar så att vi kunde komma in i hans lilla stuga så vi kunde  hämta sims 3 men såklart fick de inte plats på minneskortet.. Så fick köra hem igen för då var maten klar. Senare på kvällen åkte vi åter igen till thomas med en hårdisk och la över sims där och tog även en lång runda med Wilmer i kvarteren där och en vända i skogen :) Så har iallafall varit ute idag ;)

Och om man ska snacka om vädret så är de ju ingen höjdare. Ena stunden så är de sol andra så regnar det och åskar.. Man blir ju helt knäpp. Men såntur är  så skulle det bli finare väder i mon ;D Hoppas på värme och sol så man kan steka lite i solen :) Skönt skönt :)

Nu funderar jag på att göra scones till i morgon bitti :) Men det är ju dock godare när dom är nybakade :) Så får väll bli till att göra det imorgon men who knows när Jessica är i farten :) Börjar dock bli pömsi.


Vill mer än gärna ha detta i min garderob!!




14 Juni

Gonatt ;o

13 Juni

Gårdagen

Dagen började helt okej börja fixa mig vid fem tiden felicia och jonas kom vid sex. Folket skulle börja komma vid 7 men vid 8 var det bara fyra stycken som hade kommit. Men sen började folket döna in. Vi skulle vara 21 stycken men jaa.. Hade riktigt trevligt tills en idiot (nämner inget namn) inte kunde skilja på sitt eget och andras saker. Blev inte som planerat och då var vi runt 35 personer i uterummet och köket. Och kom även folk som inte ens var bjudna med taxi. Men allt blev inte som vi tänkt oss så patyt slutade vid 12-01 och då blev det lite snack här hemma om allt och sen blev det sängen. Somnade dock inte förens runt halv 5.

Idag

Vaknade tusen gånger och somnade om minst lika många gånger. Men reste mig runt 12. Blev till att klä på sig och ut en runda. Sen blev det hem och äta frukost. Blev till att sitta och titta på tv och gör ingenting. Och har nog aldrig haft så tråkigt som idag tiden har bara sölat sig fram. Så dagen har mest spenderats framför datan och Tvn. Ska nog sätta på en film eller så blir det sängen får se:)








300 Frågor

Så känner n mig bättre ;)

1. Vad heter du? Jessica Jönsson
2. Vad kallas du? Jesse, Jessi
3. Vad vill du bli kallad? Jessica
4. Födelsedatum? 8 December
5. Stjärntecken? Skytte
6. Lunar? Ja
7. Msn? Ja
8. Helgon?  Nej
9. Vart bor du? Höör
10. Vad har du för mobil? Sony ericsson Satio

11. Har du en egen dator?   Ja
12. Vem är din/dina bästisar?  Felicia och Linus =D
14. Vad ska du göra i sommar? Spanien och Åhus
15. Favoritfärg? Rosa svart och vit :)
16. Turnummer?  8
17. Vad älskar du mest? Familjen :) Och felicia ;)
18. Intressen? Fota
19. Favoritband/artist?  Michael Jackson
20. Favoritlåt? Hm.. Svårt

21. Namnsdag? -  Ingen aning
22. Vad skulle du vilja heta? Thea
23. Vad heter du på din msn just nu? " Jessica"
24. Hur många online?  75
25. Vem är din 15:onde online? Daniel Landgren
26. Vem har du blockat? Vet inte tar bort dom
27. Hur många olika grupper har du? 3
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Ja
29. Har du några nya kommentarer på bdb? Vet inte :)
30. Isf hur många? -

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Söt nice stil typ :) brunt hår bruna ögon :)
32. Beskriv ditt hår?  Långt brunt hår :P
33. Har du några piercingar/tatueringar? Nej
34. Vart skulle du bo om du fick välja?  Malmö :)
35. Bor du i lägenhet eller villa? Villa
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Vitt eller svart kanske :) fint att ha ihop :)
37. Vad har du på dig? Taits och tjocktröja
38. Har du något i håret just nu?  Nej
39. Vad har du gjort idag? Tittat på film och suttit här :)
40. Vad ska du göra imorron? Klippa gräset (Y) och sumba träning

41. Hur mår du just nu? Super duper
42. Hur brukar du annars må? Awesome
43. Är du sjuk? Nejdå:)
44. Har du ont nånstans? Nej:)
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Nej december sist
46. Vad heter din pappa? Mats :)
47. Har du några syskon?  Yes two big sisters
48. Vilket är ditt favoritdjur? Vovve :D
49. Äter du ofta godis? Tyvär ja =/ :p
50. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad :)

51. Vad är det finaste som finns?  Kärlek
52. Vilken är din favoritdryck? LÄSK :D nä men vene :p
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Desperate housewives
54. Vilken är din favoritveckodag? Fredag :P
55. Vem är din förebild? Mamma (a)
56. Vad är bäst med dig? Att jag säger vad jag tycker kanske
57. Har du några komplex?  Ja
58. Hatar du någon just nu?  För de gör jag
59. Vem hatar du? Ingen nämnd ingen klämd..
60. Har du kysst en apa? Ja han är  faktiskt rätt lik :D

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha?  Har redan de jag vill ha :)
62. Är du allergisk mot något?  Ja damm kvallster och pollen
63. Har du ngt nytt gb-inlägg på bdb? Vene
64. Hur många bilder har du lagt ut? 1000 kanske
65. Vad har du valt för bild här ovan? Massa från igår
66. Vilket band är det sämsta som finns? Slipnot kanske
67. Är du kär?  Vene tror inte de nä
68. Isåfall i vem? -
69. Vad är din civilstatus? Singel
70. Är du cool Att du ens frågar daaah

71. Är du homofob?
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Yesbox
73. Isåfall vilken/vilka? Facebook blogg.se
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Vet inte man slutar aldrig förvånas
75. Vilket är det fulaste killnamnet? -"-
76. Har du varit hos frisören det här året? Yes 
77. Använder du nagellack? Ja
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Rullgardin
79. Har du eget rum? Ja
80. Har du en dubbelsäng? Nej

81. Har du en egen platt tv? Nej
82. När flyttade du senast? Har inteflyttat
83. Vilken stil har du? Mja de jag gillar (Y)
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Robert pattinsson 
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Vet inte
86. Vill du bli känd? Nja verkar vara rätt jobbigt med alla fotografer
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nej
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej
89. Vilken är den godaste frukten? Päron
90. Äter du grönsaker varje dag? Nej

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Ja det gör jag kanske :)
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Är väll normalvikt :)
93. Hur lång är du?  164,5
94. Är du nöjd med dig själv? Ja
95. Vad är du bra på?  Fota ?:P
96. Har du en egen hemsida? Nej
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej 
99. Vad är klockan just nu? 00.52
100. Är det jobbigt att svara på frågor?  Lite faktiskt men jag har ju tråk så :)

101. Hur ser din dataskärm ut? Platt ?
102. Har du städat idag? Nej
103. Har du varit ute idag? Yes
104. Vem ringde du senast? Felicia som inte svarade ;)
105. Vad var du senast arg på? Idioten som förstörde festen
106. Vad har du för status på msn just nu? Online
107. Är du ofta inne på msn? Every day ;)
108. Önskar du att du var tjockare? Dock inte nä
109. Hur många hus har du bott i? 1
110. Är du medlem på last.fm? Nej

111. Lyssnar du på webradio? Nej
112. Bäddar du sängen? Oftast
113. Har du lätt för att somna?
114. Snarkar du? Nej
115. Vad har du för startsida? www.msn.com
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Nej
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Nej eller ibland på morgonen
118. Vad lyssnar du på just nu? Någon fail låt
119. Vad har du för ögonfärg?Brun/grön
120. Vill du tatuera dig? Nja kanske :9

121. Vad har du för visningsbild på msn? Ego pic
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? bdb
123. Laddar du olagligt ner musik? Nej spotify duger för mig :)

124. Har du en egen ipod? Nej
125. Är du fet? Inte fet
126. Vad önskar du dig i julklapp? Objektiv till kameran
128. Har du sett filmen linas kvällsbok? Nej
129. Är du emo? Nej
130. Vad stör du dig på? Vissa idioter :)

131. Vad är emo enligt dig? Musikstil
132. Brukar du lyssna på hög musik? Ibland
133. Vad gör du om dagarna? Underhåller mig :D
134. Tycker du om popcorn? Helt ok
135. Vilken är din favoritläsk? Cola
136. Vad är din favoriträtt? Pannkakor (a)
137. Vad tycker du om raggare?' (N)
138. Vad tycker du om punkare? Inte min stil
139. Har du skärt dig nån gång? Jao i början av 7an  när linus dog

140. Är du död? ja därför jag sitter och skriver här
141. Är du osynlig? Haha japp mitt 6e sinne
142. Filar du naglarna?  När de behövs
143. Har du fräknar? Nej
144. Har du posters på dina väggar? Nej 
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance?
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Thomas kanske
147. Vilket är ditt favoritämne? Bild
148. Vilket ämne hatar du? Kemi
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Bild (MVG)
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? No ämnena kanske (G)

151. Favoritstad? Malmö
152. Favorit loka? Citron
153. Cola eller cola light? Cola
154. Älskar du din dator? Nej
155. Är din dator bög? Säkerligen
156. Vad är ditt favoritplagg? Dono
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Gina, Bik Bok
158. Vart handlar du? ènte
159. Favorit tvserie? Desperate
160. Tycker du Top Model är roligt? Njä

161. Vilken är din favoritbok? Twilight
162. Favoritfilm? Twilight filmerna plus stolthet och fördom
163. Vilken är den bästa musikgenren? Vet inte beror på
164. Bada eller sola? Både och
165. Katt eller hund? Hund
166. Åska eller sol? Sol
167. vinter eller sommar? Sommar
168. Knarkar du? Nej!
169. Röker du? Nej
170. Snusar du?  Nej
 
171. Äter du? Inte just nu nä :p
172. Snattar du? Nej--
173. Röker vattenpipa? Nej 
174. Är MER gott?  ?
175. Tycker du om salt? Brukar ju dock inte äta bara salt
176. Har du kysst din egna spegelbild? Yes :p
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? "Shit kolla håret" Typ :)
178. Ät en banan? Why
179. Har du runkat nångång? Nej lite svårt 
180. Använder du för mycket hårspray? Nej

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det?  Nej
182. Favoritsäng? My own
183. Har du en snopp? Ja !
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej
185. Vill du ha sex just nu? Klarar mig
186. Har du ljugit någon gång? Ja
187. Favoritmeny på donken? Chiken nuggets :D
188. Donken eller burger king? Donken
189. Svart eller vitt? Vitt
190. Rosa eller grönt? Rosa

191. Död eller levande? Helst levande
192. Rädda joppe? ?
193. Tittar du på tv just nu? Nej 
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Nej
195. Favoritkaraktär i simpsons? 
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Haha nej!
198. Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson? Nej
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i blink-182? I vad
200. Städat eller stökigt? Städat

201. Bästa sexplatsen? Säng
202. Favorithalstablett? Äpple eller citron
203. Är du ofta sjuk? Nej
204. Gillar du anonyma bevakare? Njä
205. Vågar du rapa högt inför andra? Kanske nära vänner haha :p
206. Skriver du mer än 2 utropstecken? Beror på ifall det är så WHAT !! typ annar nä ;)
207. Vad är klockan nu då? 01.14
208. Vad är det för datum? 14 Juni
209. Vad ska du göra sen? SOVA :D
210. Är du inne på msn nu? Ja

211. Hur många har du blockat på din msn? Vet inte
212. Är nallar söta? Är dom väll:)
213. Är Rob söt?  Vem?
214. Vart handlar du helst mat? Vet inte, inte jag som gör de
215. Favoritglass? Magnum nöt :D
216. Hemmakväll eller fest? Båda :)
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Vene riktigt
218. Ditt nordiska favoritland? Ingen favvo
219. Älva eller vampyr? Älva
220. Gud eller djävulen? Gud

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Trolla
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du?  Hus
223. Favoritgrönsak?  Tomat
224. Har du anorexia? Nej
225. Vem shoppar du helst med? Kompis
226. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M? Nej
227. Hur vill du dö? Ålder
228. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Nej
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Aska
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns?Nej

231. Hur ofta sitter du vid datorn? För ofta
232. Har du klippt ditt eget hår?  Nej
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Ja
234. Favoritöl? Ush för öl
235. Vitt eller rött vin? Inget av de
236. Öl eller vin? Öl
237. Coca cola eller red bull? Red bull
238. Vad ska man blanda vodkan med? Energi dricka eller sprite och pigilin
239. Havet eller sjön? Hav
240. Favoritö? Vet inte

241. Vem står dig närmast; mamma eller pappa? Båda
242. Vad klarar du dig inte utan? Familjen
243. Behöver du mer kärlek? Nej
244. Blir du full varje helg? Nej
245. Är du natt eller dagmänniska? Natt
246. Är du vampyr? Haha hell yeah
247. Har du varit med i något rollspel?  ja på lågstadiet när vi spelade stenålders folk
248. Favorit "the sims"-spel? Djurliv kanske
249. Festa eller festival?  Festival
250. Ska du på pride? Nej

251. Vill du det då? Vene
252. Är du transa? Nej
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Inget 
254. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt
255. Barn eller vuxen?  Barn
256. När ska du flytta hemifrån? Inte på ett tag hoppas jag
257. Eller har du redan gjort det?  Nej
258. Går du i kyrkan varje söndag? Nej
259. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll? Nej
260. Har du piercat någon? Nej

261. Är du laglig? Som fean;)
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Ja kanske när jag är 50
263. Värsta musikstilen? Punk
264. Resesätt du föredrar? Musik
265. Är Britney en bra mamma? Nej
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Vet inte
267. Vilken skådespelare är hetast? Edward
268. Tvättbräda eller ölmage? Tvättbräda
269. Vill du ha barn någon gång? Ja
270. Har du sjungit singstar nångång? Ja

271. Vilken är din favorit då?  Svenska hits
272. Favoritparfym?  Lacost pink
273. Använder du deodorant? Ja
274. Är du beroende av nånting? Mobilen
276. Favoritradiokanal? Ingen
277. Favoritbil? Ingen
278. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år? -
279. Favoritförfattare? twiliht skrivarn :D
280. Vad vill du bli när du blir stor? Fotograf

281. Favoritmodeexpert olivia eller sofia båda från aftonbladet?
282. Senaste biofilm du såg? Robin Hood
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?  Nej
284. Är du rik eller fattig? Ite fattig men inte rik
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Vene
286. Favoritsport? Fotboll
287. Silvertåget eller kustpilen?  Kustpilen
288. Har du sett filmen spökhistorier? Nej
289. Var den bra då?
290. Vilken historia är läskigast?

291. Har du långt hår? ja
292. Vill du ha längre/kortare? Längre ja
293. Schlagernörd eller? Nej
294. Kungafamilj eller president? Kung
295. Sämsta veckodagen? Måndag
296. Har du en dålig hårdag idag? Oh ja
297. Tror du på ett liv efter döden? Nej
298. Är du politiskt intresserad? Nej
299. Är du rädd för att dö? Ja
300. Vad är klockan nu då?01.25


11 Juni och skolavslutning

Vi började kvart över 11 i kyrkan sjöng lite sånger och sen blev till klassrummet för sista gången och fick våra betyg och de berättade minnen. Sen visade jag video jag jobbat på och den blev faktiskt rätt okej ändå:) Folket skrattade iallafall ;) Sen blev det upp till älvkullen för lite fika och sista avsked. Blev tårögd när jag tog emot blomman och kramade om anki och lena. De har verkligen varit super snälla. Men värst blev det när man kom ut och skulle säga hejdå till alla. Då kom floder av tårar. Grät tills det började göra ont i huvet. Gick ner till skolan ville säga hejdå till lärarna en sista gång.

Sen blev det bojertz (stavning) med Felicia. En socker bulle och en munk fick första biljett ner i min mage jam jam. Ikväll har jag faktisk inte den blekaste aning om vad som händer. En del som ska till vaxsjön men orkar inte när vädret är såhär.. Blir väll till att sitta hemma eller träffa någon annan som inte heller pallat dra till vaxsjön ;)




Fika på älvkullen:)



haha mobba inte bilden me jag skulle faktiskt prata :)
och dock den ända bilden jag har på mig och felicia ...:)





10 Juni

Hade "tipsrunda" i skolan idag sprang genom hela höör..
Så vi tänkte att det underlättade om vi tog cyklarna
till branstationen vid lidl tror ni inte att daniel säger till oss
att cykla tillbaka till skolan och ställa cyklarna där och sen
komma tillbaka ;o Så vi satte cyklara vid statoil och vänta där
i 10 min sen gick vi dit igen.. Och när vi skullle tillbaka till
skolan vem kommer då om inte daniel.. Tagen på bar gärning.
När vi kom fram så undrade vad av de han hade sagt vi inte fatta..
Men det var värt de för vi fick oss ett gott skratt :)

Vid klockan 12 började de regna så stack hem runt  1
ska snart in i duschen sen blir  det till att göra klart videon.
Vet inte riktigt hur jag ska göra men de löser sig nog.

Hejsvej :)



9 Juni

Tömde skåpe för sista gången idag och känslan
går inte att beskriva. Men kommer dock att sakna
allt en aning men men :).

När jag kom hem fick jag veta det bästa jag och lollo
skulle åka till malmö och hämta Wilmer.
Det tråkiga är att de inte kunde operera bort cansern
de kunde bara kastrera honom så att det skulle gå lättare
för honom att göra "numer 2".  När vi skulle hämta honom
såg han så ledsen ut och så hade han en stor tratt runt
huvet som han ska ha tills han tagit bort stygnen.
Men så var han så yr så han gick in i massa saker och vinglade
tyckte så synd om min lilla vovve.

Men bara han blr bättre så är det guld värt. Har lagt ner
de två senaste timmarna på att göra en video till
skolavslutningen och är fortfarande inte klar än.
Men kul ska de bli iallafall ;P

Men godnatt godnatt :)


8 Juni

Dagen började lagom och bra med sovmorgon till kl 11
så blev direkt till älvkullen för att lyssna på skolans band ;)
Duktiga pågar (Y).. Efter det var det lunch och sen blev
det streat dace och sen föreläsning och sen hem :)

Nu har familjen nyss kört för att lämna wilmer på djursjkuhuset
för han ska opereras imorgon så har vi ur får vi hämta honom
på fredag .. Saknar han redan.. Och nu får vi hoppas på att det
hjälper.. Jag kunde inte följa med för jag tyckte det är jobbigt
att lämna honom =/...

Ikväll blir det film med felicia, tatta, och tim :) ska ser hachiko..
Blir även till att köpa billys pizza. Eftersom de ska äta i malmö.

Skriver mer ikväll :)

Avslutningsmiddag (Bal)

Verkligen super lyckad kväll :)
Började fixa mig direkt när jag kom hem
och blev klar precis när alex, linus och matte kom.
Efter ett tag kom även felicia då blev det till att
ta en del bilder :) Sen åkte vi så vi va där lagom till 6.

När vi kom dit fick vi en välkomsdrink och tittade efter vart vi
skulle sitta :) Sen satte vi oss vid borden för att börja äta på
förrätten som var rostbiff. Och då började först sätofta med sin
uppvisning. Och sen blev det lite allsång :) Sen var det dags
för 9a att göra sitt framträdande.. Det gick bra även om det blev
lite klöddigt i början :) Kan erkänna att jag var riktigt skakis :p

Sen blev det huvudrätt som bestog av grekisk kycklingfilé och
potatis gratäng och satziki sås som fick skjuts över till alex tallrik
direkt haha. Men annars var maten ritkigt god :) Sen blev det paus
och sen efterrätt som va chokladkaka med grädde och hallon (a)
Sen var det dags för lärarnas uppträde och skrattar av bara tanken xP

Sen blev det att ränsa dansgolvet från bord och stolar och då blev det dans
blev en runda bugg med linus :) Och även vals och bugg med felicia :)
Och fick även riktigt ont i fötterna så skorna fick även vila vid sidan om.
Sen blev det bil hem med gubbsen :)


Före middagen :)






På middagen :)











Hej allt fulk

Inte skrivit på länge och har inte
någon spec anledning heller till varför.
Men gick upp vid hlav 9 för att åka till
hässleholm och hämta smörgåstorta
klockan halv 10. Ska fira charlotten
tåtten idag som fyller 18 i morgon.
Så kvällen lär väll vara lång.

Imorgon blir det till att fixa naglarna
inför måndagen :) Och jag ska bara säga
att vi SKA vinna över sätofta i vollybollen
det har jag bestämt ;)






Godkväll

Vaknade och för en gång skull sken skolen
vilket fick mig att inse att sommaren verkligen
är påväg :) Blev sola en timme när man kom
hem verkligen jätte skönt somnade även
så tiden gick snabbt :)

Senare blev det en kvälls runda med Felicia
kom hem lagom till "drömkåken" som gick på 4:an
hii den är kulig :)

Nu ska jag ner i duschen och sen blir det nog sängen
har varit reiktigt trött idag. Sover nog inte riktigt
bra om nätterna.. Dono why..

Men snart slutar skolan vilket är riktigt skönt :)
Den kommande veckan ser ut såhär:

Måndag: vollyboll turnering mot sätofta + bal på kvällen
Tisdag: Sund dag börjar 11
Onsdag: Städning av skåp
Torsdag: Klass dag då klassen gör något tsm
Fredag: Skolavslutning


1 Juni

Äntligen första Juni då tänker man ju att
sommaren borde komma snart :)
Hade sovmorgon idag vilket blev en bra start
på dagen :)..

Efter skolan gick jag och felica till solariet för
att hon skulle sola :) Gick direkt till tåget sen.
Men jag och felicia åkte bil till lund med PA
Sen letade vi upp resturangen de hade bokat
en italjensk jätte gott var det :) Sen när vi
var mätte och belåtna gick vi vidare till
filmstaden och satte oss och tittade på
"Robin Hood" faktisk bra :)

Sen var vi hemma runt halv 10 och då blev
det in i duschen :) och sen se två avsnit
av cougar town :))





RSS 2.0