31 Augusti

Gick upp vid 8 idag. Började 10 över 12 så jag tog tåget 10.56. När jag kom till skolan så hade vi 2 timmars svenska prov not nice men gick helt okej. TOg tåget 28 men gick bara till eslöv satt och väntade där i 2 timmar då lollo kom och hämtade mig så körde vi vidare till lund. Köpte en halsduk. Sen blev det snabbt till höör och sätta sig i frisör stolen. Sen blev det hem och sen ut med felicia nu sitter jag här och har sjukt ont i huvet och illamående. Är det migrän pågång kanske ? Ska gå och lägga mig och se om det är bättre till skolan imon =/
Natti natt

tick tack

40 min kvar tills skolan slutar.. KÄmpar med att hålla huvet kvar på kroppen :( Tur nog sitter lite folk och underhåller mig på facebook. Har ont i huvet och det regnar :( kan det bli värre ?

30 Augusti

Sitter i skolan. När jag kom var jag ensam i klassrummet kul (Y) Nu börjar vi om 10 min sen går vi ända till kl 5 :( får man ens gå så länge ?:( Fast imon börjar jag 10 över 12 och slutar tio över 2 :))
Har inte så mycket att skriva.. todeloo

29 Augusti

Nu har Jonas nyss åkt =/ Sitter här vid datan och tittar lite när jag börjar imon och så. Ska snart äta lasagnette mumma :)
Jonas kom i fredagskväll. Igår tittade vi film och gick ut i skogen med wilmer :) titade åter igen på film. Idag vaknade vi runt hlav 11 men låg kvar i sängen ett tag. Skönt behövs nu efter skolan. Gå upp kl 06 varje dag är inget jag precis gillar.

27 Augusti

Nu ska jag ta tpget 37 så måste gå nu snart :) Skriver väll mer i skolan.. Skönt att det är fredag iallafall <3
'

Home sweet home (L)

Äntligen hemma. Fick sluta lite tidigare idag så att jag kunde hinna med tåget hem (a) Inspelningen blev bra men fy som man låter haha. Fick åka tåget hem själv idag eftersom linus slutade senare. Och Emma lärde mig vad "rama" betyder på malmöska haha och det betydde visst skjutsa haha :P jag bara jaajaa.
Nu sitter jag här och smaskar på ett Marabou Mint Krokant :D muuuumma ;) Emmis och jag tog en del roliga pictures ;) let´s have some fun
Lite roliga funktioner på mac:en

Intervju i skateparken (Y)

Nyss kommit tbx till klassrummet har vatt i skateparken och intervjuat några skatare :P Gick awesome haha ska snart sluta hoppas jag :) Nu ska vi lyssna på klippet hoppas det blev bra haha =))

26 Augusti

Sitter i skolan och har lunch rast. Nyss haft expo i 2 h fast såklart med rast. Nu ska jag ha radio tror jag. sen slutar jag lite över 3. Sen ska jag hem och passa barn hii pengar pengar :)
Igår kom snutte då i sista sekunden bestämde vi oss för att ta tåget till malmö för att se NRJ. Och såklart skulle någon hjärnlös snubbe gå ut på spåret så tåget försenades med 20 min så vi missade de första... Sen åkte vi pariserjulet (a) Mysigt. Sen köpte vi vofflor med sylt och grädde :D och vid 11.28  tog vi tåget him. Sen gick jag och la mig och somnade bums.
Har väll inte så mycket mer att skriva så ha det super puss
(L)

25 Augusti

Sitter i min säng och älskling kom precis. Ska nog till malmö festivalen snart. Idag gick skolan hel okej satt mest vid datan och gjorde ingenting. Innan hade jag jätte tråkigt och tänkte dela med mig lite av bilderna jag tog.
Pratade med bby när jag tog denna (Y)
Bye bye

24 Augusti

Sitter hemma hos Jonas nu inte vatt här sålänge. Hade följe med hanna hem eller ja hon hoppade av i lund. Så tog tåget direkt till sötnosen. Blir väll till att va här ett tag och sen hem och äta och ta det lite lugnt sen blir det väll sängen. Gick upp typ kvart i 6 idag.. NOT NICE! Tänkte bara säga hej.. Så hej

Första skoldagen avklarad :)

Gick upp klockan 6 idag eller mja jag vaknade och kunde inte somna om. Pratade lite med mamma och vid 07 iden gick jag ut en runda med wilmer i skogen. Älskar att gå i skogen på morgonen.

När vi kom till skolan samlades alla i hörsalen där vi blev indelade i våra klasser och gick iväg. Såklart kände jag inte en jävel. Vi gick igenom nästan hela skolan och tittade vart allt låg och så:) Sen blev vi fotade till vårt  " låne, matsal och dörrkort" Det är lite sjkt man drar kortet i en låda i matsalen så kommer där ut en tallrik. Så har man inget kort får man ingen mat. Iallafall träffade en tjej som jag lyckades växla några ord med. SKÖNT. Sen hade vi prov i matte så de kan se vilken matte grupp vi ska gå i.

Imon börjar jag kl 09.00 så tar tåget 07.56 så ska någon ta det så hör av er. Börjar med att vi ska hämta ut våran data. Sn ska vi ha någon kurs i data grejs. Slutar halv 4 så då ska jag till Nova Lund och titta på skorna jag ska köpa. Tänkte köpa dom idag med Skopunkten låg lång åt skogen.


Alla får en macbook så tack :P



23 Aug

Nu har jag fixat mig och sitter här med Linus och väntar på att vi ska gå till tåget. Lite smått smått nervös men det hör väll till:P

Malmö här kommer vi !!


Kvälls inlägg :P

Nu är jag ritkigt nervös inför imorgon. Hur kommer det att gå tro?:) Men ska bli kul med ny skola och nya vänner :) Ska snart titta över vad jag ska ha på mig imon. Sen ska jag kanske träffa alex i all hast. Sen ska jag sova.




Kräftskiva igår :)



22 Agusti

Nyss fått tummarna ur röven och rest mig ur sängen. Men klart ligger snutte kvar som vanligt. Vaknade runt 1 när jag skulle gått upp kl halv 10.

Åt en himla massa kräftor och räkor igår haha. Mycket skratt och sång stog på schemat. Efter maten blev det dansbanan som blev använt. Haha inte sett alla i sån action innan ;P men men kuligt var det minsann.

Bilder sen igår kommer när jag kommit hem:)

Nu ska jag få upp älskling och kanske äta frukost vid 3 och titta på film:) sen blir det nog till att åka hem.


Kräftskiva :)

Ska snart stick till hässleholm på kräft skiva.. Har extremt problem hur jag ska ha håret men får ha det såhär nu. Men nu måste jag pysa ha en super kväll :D 


21 Augusti

Igår vaknade jag av att Jonas stog vid dörren och ville komma in. Haha mjo tack nyvaken och allt ;P Hjälpte han att fixa blogg (a). Snutte ska börja skriva haha :D

Ikväll blir det kräftskiva i Hässleholm :) sen blir det nanna hos Snutte :) Och har äntligen bestämt mig för vilka skor jag ska köpa :) äntligen så blir nog till att åka inom Lund påvägen hem från skolan på Måndag.

Är ganska nervös för skolan nu. Första dagen på måndag. Men det kommer säkert gå ritkigt bra :) Alla andra har ju klarat de ;)

Nu ska jag in i duschen och sen ut med vovven :) See Yaa ;)



Trött och sleden

Sitter återigen här vid datan.. och har TRÅK men men inte hänga läpp för de.. Jag har roat mig med lite kort haha. Tittat på lite kläder som jag ska beställa imorgon :) Imon vet jag inte ritkigt vad som händer lite ändrade planer och sånt shit.. Får se :)


Någon av dessa byxorna ska jag köpa hm.. Vilka?





19 Augusti

Hejsan jätte roligiga sommarlov haha :P Gick upp vid halv 10 idag. Får börja vända tbx dygnet till skolan som börjar på måndag:) Det är SÅ tråkigt att ha lov själv när alla andra går i skolan. Får höra av mig till linus som akske vill följa med mig till Lund i mon :)

Satte på " En julsaga " helt okej fick en energi kick när filmen slutade haha så blev till att fixa till sig och städa rummet. Ska snart ut med dogen. Sen vet jag ikke vad som sker. Kanske sticker till Jonas eller så ska jag till Lund ändå som planerat. Får se hur jag gör...

Tycker denna låten är rätt kulig :P



18 Augusti

Hejsan svejsan allihopa:P

Det är så tråkigt att ha lov när alla andra går i skolan -_- Nästan alla började idag och sjäv börjar man inte förens på Måndag. Men men inte så lång tid bara två skoldagar :)

Var vaken till klockan kvart i 6 när pappa gick upp då smet jag ner i mammas och pappas säng och pratade med mamma somnade även i tre timmar vilket behövdes eftersom jag inte sovit.. Senare hoppade jag in i duschen och fixade mig. Tog tåget till hässleholm 14.02 och Jonas kom och hämtade mig på stationen :) Vi satte på någon extremt failad varulvsfilm haha. Sen satte vi på någon bil film haha fattade inte så mycket :)

Jonas körde mig till stationen lagon till 119.42 tåget :) Köpte ett choklad sen sate jag mig på tåget. Regnade lite påvägen hem så blev till att gå fort hem. Nu sitter jag här och funderar på att sticka till Lund imon och åka till nova lund. Även en tur inom media markt. :)

UTTRÅKAD


16 Augusti

Kom nyss hem från Lund.. Åkte först till eslöv och betalade kör kurs så jag kan börja övingsköra så småningom :P Åkte till Nova men köpte inget :) Nu sitter jag här med älskling och tar lite kuliga kort haha kul kul ;)

Igår åkte vi till vaxsjön med Bea, Thomas och Jesper :) Badade var lite kallt men gick awesome:P var där 2½ timme sen körde vi hem och la oss i ett varmt skumbad med massa ljus och musik. Så blev till att ligga där i två timmar och mjuka upp oss. Sen Gick vi och la oss.

Vaknade runt 2 åt frukost och sen gick vi till komunen och hämtade mitt tågkort till skolan:) Sen åt vi mat och sen stack vi :)

Ikväll ska jag kanske träffa Bea och se på film :) trevligt trevligt :)



2 År utan min ängel Linus<3

Min tid med Linus..

Vi började prata 2006 alltså när jag gick i 6an. Han var hur tevlig och snäll som helst. Dagen han kom och behövde prata ändrade vår rellation ändrades till mycket nära vänner som alltid fanns där. Inte en dag gick utan att han fanns där på datarutan. Jag kunde skratta så jag fick ont i magen. Jag höll han för mig själv som min " Hemliga Kompis " Men ångrar mig nu efter eftersom alla skulle haft den chansen att träffa en av de underbaraste människona på denna jord...

Den 13 Augusti skrämde Linus vättet ur mig. Han hade fallit till båtten och kröp fram för att han inte kunde resa sig. Han svarade inte mig när jag ringde eller skickade sms och de förbjudna tankarna började komma. Tänk om han ...? Han får inte ha...! Allt snurrade.. Klockan 10 på kvällen skrev han förlåt att han inte svarat han behövde bara tid för sig själv. Vi pratade till klockan hlav tre. Jag gick och la mig men lättnad att han fanns kvar i livet..

Linus sista natt..

När jag vaknade kände jag att något var fel jag ringde och ringde. Ingen svarade såklart. Vid halv 11 tiden ringde hans bror och berättade precis vad som hänt. Linus dog den morgonen. Docktorerna kunde inte få igång Linus igen och han avled klockan 09.45 den 14 augusti...

När Linus lämnat oss
När jag fick veta det var det som att mitt hjärta frös till is och jag fick inte fram ett ord. Jag kunde inte fatta det.. Det var som att någon sa att de sett en utomjording.. Jag ville inte tro det jag hörde.. Tårarna började strömma ner och jag kunde knappt andas. Han som alltid funnits där var plötslgt borta..

Jag skickar fortfarande sms till han numer.. Hopp om att han skulle kunna svara. Även om jag vet att det är omöjligt. Jag förstår inte hur han kunde lämna oss. Han hade allt framför sig. Det finns så mycket att skriva. Men jag vet inte hur. Jag kommer aldrig att komma över detta. Bara lära mig leva med det. Det kommer alltid att vara i min tanke. Man får bara lära sig att kontrollera sina tankar..

Vila i frin min ängel (L)

13 Augusti

Nyss gått upp ur sängen fast älskling ligger fortarande kvar som vanligt ;) Igår tog jag och malin tåget till hässleholm vid halv 8 där jonas micke och hans tjej mötte oss :) gick runt lite sen gick vi upp till Jingan lite.. Det började asregna så jonas fixade skjuts hem så vi slapp gå:P Vi tittade på the holiday och sen sussade vi:)

Idag åker jag nog vid halv fem ska på kräftskiva ikväll hos kusinerna :) Mina sms tar även slut idag buhuuu

Kvällsplaner ?:)

Ikväll blir det hem till Malin och se film tsm med en MASSA godis :) Mys på de.. Skulle egentlien till hässleholms festivalen som är i full gång.. Men mamma tyckte det var onödigt eftersom jag är så kraslig.. Blir väll dit imon eller fredag.

Ska snart in i duschen och fixa mig sen ska jag möta malin och välja film och sånt. Jag vill se karate kid.. Men dock så orkar jag inte ladda ner nerladdnings program.. Någon får komma hit och göra det åt mig haha :P

Nä nu ska jag in i duschen :)


10 Augusti

Vaknade vid 10 av att pappa bankade på dörren och sa att vi skulle gå upp för vi skulle åka vattenskidor.. Även fast jag kände mig kraslig så lyckades jag komma upp. Jag och Jonas åt en snabb frukost sen bar det av till Ringsjön. La i båten och brjade med vattenskidorna. Det gick rätt bra denna gången trillade bara 2 ggr och kom upp på första försöket :) Älsklingen var också super bra :P ( Tror han övat i smyg (a). ) Sen blev det dags för "ringen" Även den var superkul som vanligt. Och pappa lyckades få av mig denna gången ;P När jag kom hem börja jag må illa la mig i sängten och somnade bums.. Snutte satte sig vid datan och hade roligt åt mig när jag sov och drömde.. Han åkte runt 7 tiden.. Nu har jag ont i halsen BAJS! Måste bli frisk fast känner mig redan bättre... Ska ju sova hos snutte under festivaldagarna så får se till att bli bra nu :)

Igår kom Jonas och hans mamma och hälsade på pratde lite och sen åkte dom vidare:) På kvällen tvingade jag hit jonas igen så han hde inget val;) bara till att sätta sig i bilen och köra hit (a) Då blev det filmmys ( Narnia 2 ) Den är faktiskt helt okej :P Sen blev det spel med Lotta sen kröp vi ner i sängen. Som Jonas fick bädda :))

Nu ska väntar jag på att Jonas ska duscha klart så att jag kan ringa han. Sen ska jag krypa ner i sängen och nanna kudde och hoppas på att jag mår bättre imon:)



Louise 20 års fest 7 augusti

Det började med att vi städade klart huset sen blev det avslappning med några sider på altanen och bara ta det lugnt. Sen blev det in i duschen och sen kom Jonas:) Fixa mig och sen började folket komma.Till slut hade alla kommit :) Började med smörgåstårta :) Sen fortsatte det kuliga. Kvällen blev iallafall hur lyckad som helst :P Blev väll sängen runt 3 halv 4. Jag och nutte vaknade runt 2 :P Då blev det smörgåstårta eftersom det blev en hel över. Sen satte vi igån HArry Potter men i halva filmen kom louise och fråga om vi ville spela. Klart vi ville ;) Och man skulle ha på sig de mest fåniga glasögonen ;P Följde Jonas till stationen vid 10 Sen blev det datan..


Klicka på bilderna för förstoring :)


Från danmark den 4 Augusti

Vi tog tåget strax efter 9 och var i danmark vid 11 kanske. Då gick vi i lite butiker och sånt:) Tog tåget till köpenhamn och gick där. Där var en kulig kille som inte hade något huvud. Jag och louise var ju tvungna att fota. Och då drog ha ner paraplyet vi bara vafan ;o :P Åkte även till louisiana och gick på museet:) Inte spec mycket för konst men det var väll trevligt:)  Blev även picknik i skogen haha hittade ingen bänk så gräset fick duga :P Sen vid 2 tide tog vi tåget till klambenburg eller hur det stavas eller o bakken ens ligger där haha :) Jag och louise var dumma nog att börja med en karusell som gick upp och ner så båda höll på att spy..


Så vi gick och skulle göra de cowboy spelet där man sitter på en häst och skjuter hela salen var full och vem vann om inte jag :P haha louise bara whatafuck det är ju du jessica! Du vann!! Jag bara fan vad pinsamt där kom upp en stor bild på mig .. Senare åkte vi bergodalbanan ett antal gånger. Sen var det dags för spöktunneln.. Det värsta var att där var riktiga männsikor som går runt och skrämmer en och såklart bombade de mig och louise.. Jag har nog aldrig skrikt så mkt som då.. Sen åt vi buffe mumsigt och sen åkte jag och luise på safari.. Man åkte rut i en bil och så skulle man skjuta alla djur :P Kuligt ;D



BJUDER PÅ BILDEN (Y)

5 Augusti

Vaknade vid 1 tiden och älsklingen låg och sussade sött bredvid mig. Älskar när han ligger där och sover och man pussar han på kinden och ser hur han blinkar. Lite senare gick vi upp och åt frukost. Han stack runt halv 4. Då blev det igån med städandet. Senare på kvällen blev det ut och träffa thomas och alex :) Satte oss först vid typ musikskolan och chillade och pratade blev sedan vidare till vår bänk vid skolan och hittade deras nya låt som de tjatar ;) ( jag har vatt i jöja) stavning? :p Senare drog vi till preem och pågarna var hungriga :) Därefter kom det en rymling från nått hem som de tvunget skulle följa efter ;S Satte oss åter igen vid musik skolan och då kom polisen och pratade och frågade vad vi gjorde ute så sent och om vi sett en rymling från ett hem. Vi bara hade han långt lockigt hår? De bara nä kort vi bara vafan finns det en till?;S Sen blev det lite dans och boxning med pågarna och runt 2 följde de mig hem :) Nu sitter jag här och pratar med snutte och ska snart krypa ner i sängen:)

Vill även ha dessa kläderna och funderar starkt på att skicka efter dom :)





4 Augusti

Hejsvej :)
Idag vaknade jag riktigt sen! dagen igår blev en riktig höjdare :P skriver mer om det imon för orkar inte och har inte tid till det nu heller:) Jonas kom runt fem lite senare stack vi till vaxsjön och  hade mja picknik med glass :) MYSPYYS (Y) Adå Nu sitter vi här vid datan :) Imon ska jag städa vilket inte är lika skoj =/ Men men här kommer lite bilder sen vaxsjön :) se och njut :)

(L)






3 Augusti

Godmorgon på er :) nyss fixat mig och ska börja gå mot tåget nu:) Blir en lååång och härlig dag ;) Hoppas bara att vädret blir som vi vill :) Kommer väll hem nån gång ikväll runt 11-12:) Bilder kommer imon:)

Ha du super puss (K)

2 Augusti

Ja då har jag klarat denna dagen oxå. Tabletterna gör mig så himla trött... Orkar knappt göra något och jag sover hela tiden.. Träffade alex och pogge innan. Blev sitta och snacka ute ett tag sen stack vi till Kreta :) Sen följde dom mig och då blev det mat :)

Nyss fixat mina naglar thii:P Imon blir det danmark så ska upp kl 06.00 för att duscha och fixa mig. :) Kvälllen avslutas med bakken :)



Äntligen har jag satt upp mina vägg ord :D HAPPYFACE


hejsan feber


☻/
/▌
/ \


1 Augusti TOPPEN ?!

Hejsan allihopa!
Kom nyss hem från sjukhuset.. Vaknade av att jag hadde cp ont. Åkte in och fick utskrivet tabletter som jag ska äta en tid framöver. Blev riktigt irriterad inte precis bästa läget heller... Påvägen hem åkte jag och mamma in och köpte choklas och läsk till hemresan och packade in oss i bilen igen..

Igår var väll trevligt himla kul när man får träffa hela släkten igen :) Och nästa vecka är vi på det igen då är lollo 20 bast ;) Trevligt trevligt :) Asså jag är så himla sugen på att ha vinter nu. När man får gå med tjock jacka och mössa halsduk och vantar (a) ghaa lägtar :) Och nu är det bara 22 dagar kvar till skolan börjar. Kan inte fatta att lovet har gått så fort.

Fick reda på att vi ska till berlin nästa år för att min kusin och hans fru ska gifta sig. Blev så himla glad för deras skull. De är så himla söta tsm och riktigt snälla :)





RSS 2.0