30 Maj

Nu är jag hemma i Sverige igen efter 4 härliga dagar i Berlin. Vi har gjort en himla massa saker :) På torsdags morgongen åkte vi. Jag övningskörde till båten. Båten tog 4 timmar vilket var lite drygt men medans vi väntade åkt vi räkmacka, målade naglarna och spelade wii. När vi kom av båten åkte vi inom bordershop. Sen väntade en resa på 3 timmar till hotellet.

När vi kom fram packade vi in allt och började leta efter någon restaurang att äta på. Blev kebabrulle för min del. Sen väntade vi på resten av skåningarna skulle anlända.

På Fredagen gick vi upp tidigt för att ta tunnelbanan till massa olika platser. Vi var bland annat vid berlin muren, världsklockan och minnesplatsen för Judarna. Allt var riktigt spännande och roligt. Efter en lång dags vandring och åkande hit och dit i tunnelbanan skulle vi äntligen leta upp någonstans att äta. Sen blev det hem och mysa lite med skåningarna sen blev det bums i säng.

Lördagen gick vi upp tidigt för att duscha och fixa oss inför bröllopet. Och när allt började och de kom in var de jätte fina och allt var så otroligt fint. Hela kvällen var super perfekt. Föruom att jag fick värsta migrän anfallet. Så jag fick ligga i källaren och sova i en halvtimme och knapra allt möjligt. Sen var jag pigg och glad igen. Och fotningen gick super duper bra. Sen efter tårtan och dansen ringde vi taxin. Var hemma runt 00.30. Rätt långt bröllop från 13.30 till 00.30 haha :)

Söndagen blev även upp tidigt för att åka till båten och resan hem sen kom nutte på kvällen. Som jag saknat homon.
Ikväll när jag kommer hem från skolan ska jag städa städa städa för i över morgon är det student.
Bilder från resan kommer kanske ikväll eller någon gång :)

Vill ha sommar och soool

åh vill ha sommar och sol !
Vill åka utomlands där det minst är 45 grader!
Skulle vilka köpa in detta!
273,75 SEK 365 SEK
Intensifierar och förlänger färgen efter solning
med upp till 80%, håller huden mjuk, len
och stråkande.
Vill även ha
995 SEK
USA:s mest populära ögonfransnäring.


445:-

Braun Locktång Satin Hair 7

Ska ju även klippa mig i morgon
jag funderar på hur det ska bli hm..
Tror jag ska kapa en hal del och
klippa upp det och antingen göra
rundad lugg eller snelugg :)

På onsdag ska jag även slinga håret
och jag hoppas att det blir bra
eftersom jag åker på torsdag så
kommer jag inte hinna färga om de
om det blir fel haha :)

Nu ska jag snart ha engelska så nu
ska jag packa ihop see yaa

23 Maj

Sitter i skolan och är pömsig som in i.. Hade jätte svårt att sova i natt men Jonas låg och snarkade i örat på mig och verkade nanna djupt. Klockan ringde 05.30 men gick upp runt 50. Lång dag idag vilket jag spyr på bokstavligen. När jag kommer hem ska jag hämta klänningen på posten sen ska jag plugga.

Fredag, Lördag och Söndag jobbade jag på tivolit i Tyringe. Jobbade 5 timmar per dag. Så fick 1050:- Alltid något. Ändå lite kul att se på allt folk som går om kring osv. Vissa ser inte kloka ut haha.

19 Maj

Ja sitter i skolan igen. Skulle börjat matten för fem min sen. Skönt att slippa ändå är cp trött. Ikväll ska jag jobba med jonas på tyringe dagarna. Ska antagligen stå och sälja lotter eller nått(Y) Sen får jag sova hos jonas kanske vill egentligen sova hemma eftersom jag inte börjar förrän 1.

I går var vi på studiebesök på Sydsvenskan Live. Var väl helt okej sen var jag jätte duktig och dammsög bilen och tvättade den. Sen ränsade jag i rabbaterna i 2 timmar. Sen blev det en skön dusch efteråt!

fortsättning på novellen

Han slog mig en gång till men denna gången föll jag ner mot golvet. Det kalla golvet kylde skönt på min värkande kropp. Varje kväll bad jag till gud att hjälpa oss och hjälpa pappa. I 3 år var jag måltavlan för min pappas slag tills en dag då han kastade ut mig. I blöta kläder och fullt med sår kröp jag upp mot muren för att skydda mig mot den kalla vinden. Det kom ett par emot mig och jag försökte undvika att titta på dom.

 

  • Hur är det? sa mannen
  • Va? sa jag
  • Ja är du okej? Borde du inte gå in? Du kommer ju frysa ihjäl i denna kylan. Sa mannen
  • Jag har ingenstans att gå tvingade jag fram.

 

Paret tittade på varandra och tog upp en telefon och slog ett nummer. Efter en stund såg jag att en polis bil rullade in till kanten. De frågade var jag bodde. Linnégatan sa jag. Okej sa han och öppnade bakdörren på hans stora bil. Jag får be dig att följa med till stationen sa polisen


myyys

Har nyss pluggat och bokat slingnings tid :)
Blev klippning den 24e och slingning 25e :)
Sitter och myser i min one piece :)
Och ska snart hoppa in i duschen sköönt
Haha jag är töntig och sitter och sjunger
till GAMLA låtar men jag gillar att vara töntig :D
I morgon kommer nog klänningen jag ska ha
till bröllopet nästa vecka. Fick nyss reda på att
jag ska fota där och det blev jag lite skakis på.
Inte riktigt min grej att fota folk lix.
Men det kommer säkert gå awesome.

17 Maj

Ja då var man hemma igen tågen i morse var
försenade så satt fast på Lund central i 20 min.
Va i skolan i 1,5 timme sen sluta jag.
Nu sitter jag här hemma och ska snart ringa
och beställa tid till att slinga håret :P
Vilken färg det blir får ni se när det är klart :D
Nu ska jag plugga lite till nationella i morgon.
Sen ska jag ta en långt skön dusch.
Sen ikväll är det ju desperate :P

16 Maj

Sitter i skolan och har nyss haft Kickoff på de nya projektet som varar ända till sommarlovet. Vädret är mulet vilket jag blir lissen över. Och fyfan för Sverige igår! Det är det ända jag säger. Går till 15.45 idag så är inte hemma förens runt halv 6 vilket suger eftersom jag åkte klockan 7 i morse. Men vaknade bredvid nutte så det gjorde det lite lättare att vakna med ett leende på läpparna. :)

Jag tänkte att ni skulle få läsa min novell jag skrev till projektet jag lägger in en liten bit då och då :)
Första biten LÄÄÄÄS!

Äntligen efter allt slit, alla blickar och alla frågor är allt äntligen slut. Efter många samtal fick vi tidningen fällda, vi vann. Och efter den långa tiden som gått är allt äntligen över. Allt började för 4 år sen. Pappa hade varit ute och kom ofta hem full på kvällarna. Att han somnade i soffan med en wiskey i handen var inte längre ovanligt. JAg såg i mammas ögon att det var något som var fel. Jag frågade ofta med ”klockan är mycket du måste bums i säng” var alltid de svar jag fick. Jag hade alltid haft stor respekt för min pappa men på sista tiden blev det mer rädsla. Jag vet att om pappa skulle bli sur skulle han kunna skjuta iväg mig lika lätt som med en fluga. Jag skulle precis hoppa ner i sängen när jag hörde en duns. När jag kom ut låg mamma på golvet. Hon blödde från pannan och såg ut att ha väldigt ont. pappa föll åter igen tillbaka till sin plats i soffan med wiskeyn i handen. Runt om i rummet låg där böcker och krossat porslin. ”Ta upp det där” skrek pappa. jag grät inombords men städade upp röran för att slippa göra honom upprörd. Jag hjälpte mamma in i sängen innan jag själv hoppade ner i min. När jag vaknade på morgonen beordrade pappa mig att göra frukost. Jag kämpade i en timme. När pappa smakat på de utbrast han ”du duger inte till någonting din lilla skit” och kastade maten på mig och slog mig över kinden. Blodet från läppen fick mig att må illa. Jag tog ett par snabba steg mot dörren men han drog mig tillbaka ”vart tror du att du ska ta vägen? jag är inte klar med dig” Jag vågade inte göra motstånd medan min insida skrek efter hjälp.



15 Maj

Sitter hemma hos Jonas och har precis ätit mat.
Ska snart åka och handla:) Har egentligen inte
så mycket att skriva. Men fan vad störigt med
melodifestivalen igår! Men jag trode dock inte
att han skulle gå så långt som han gjorde ! :)
Hoppas att det går bättre på hockeyn i kväll:P
Ett VM hade ju inte suttit helt fel faktiskt :)
Ikväll blir det väl någon film sen läggdags :)
Börjar ju kl 8 i morgon vilket jag inte
ser fram emot!

Fredag den 13

Ja då var man hemma. Sov hos Snutte i natt och när jag skulle ta tåget i morse fick de bli ett pågatåg som stannade precis överallt. Tog mig 1 timme & 13 min vilket egentligen bara ska ta runt 50 min men vanligt tåg -_- Blev i allafall klar med projektet idag :) gillar resultatet wihoo :) iallafall med novellen :) Slutade 13.10 och då stack jag till Hässleholm för att följa med Jonas och köpa kostym till sin student :) Riktigt stilig blev han :) Nu är jag hemma igen och ska ägna min fredags kväll tillsammans med familjen Jönsson :) Kanske åker hem till Jonas runt 10 tiden men men :) Känns rätt okej med livet just nu, allt går som det ska.

Här är en av bilderna  jag hade med i projektet :)




10 Maj

Sitter i skolan och har nyss haft NP i engelska.. tog hela förmiddagen och de gillar vi inte! Igår köpte jag denna söta enkla klänningen till bröllopet i Berlin nu i maj :) Var även hos doktorn igår :( Fick antibiotika vilket jag hatar för att jag är så himla glömsk så jag glömmer alltid tabletterna. Men men :) Annars har det inte hänt så mycket mer sen förra gången jag skrev hm.. I kväll är det desperate housewives vilket förgyller min dag :D

9 Maj trött trött trött

Sitter i skolan och jobbar med arbete och jag somnar snart..
Är riktigt trött :( När jag kommer hem ska jag plugga matte
historia och mediekunskap.. Men ser fram emot historia :D
Pratar om Andra världskriget osv :) Det är kul (a)
Men just nu skulle jag behöva en rast eller cola och chokladbulle!
Visste du att..
  • Jag är mörkrädd
  • Får panik om där är stora spindlar
  • Jag är rädd för vad som händer efter man dör
  • Jag planerar allt in i minsta detalj hur mitt framtida liv ska se ut för skoj skull
  • Jag vill bli inrednings arkitekt
  • Jag ofta har svårt att sova
  • Jag är en naturbegåvning på att köra bil
  • Jag älskar pannkakor
  • Avskyr folk som inte tar hänsyn till andra eller respekterar folk
  • Hade jag det inte varit försent så hade jag bytt klass
  • Jag är en riktigt mammagris
  • Jag aldrig sög på napp eller tumme

8 Maj

Sitter hemma hos Snutte igen (Y) Igår åkte vi hem till mig och lämnade grejornna och åt lite. Sen åkte vi tillbaka till jonas systers hus. Tittade på lite film osv:) Nu ska vi snart äta och sen blir det väl hem antar jag :) Och är sugen på en  massa filmer ikväll så får väl övertala Jonas (a)

7 Maj

Sitter hemma hos snutte :) Filmen i går var riktigt bra!
De som inte har sett den bör se den :)
Jag tyckte att den var den bästa av dom hel klart!
Efter filmen körde vi hem till jonas systers hus för vi skulle sova
där eftersom ingen var hemma där :)
Vi tittade lite på film och jag mös i min nya one piece som jag
hämtade på posten igår! Riktigt skönt men lite väl pösig
kanske men det är bara skönt :)

När vi vaknade stack vi till Jysk för mamma hade en
inköpslista till mig så fyndade lite :) Sen kom vi hem och pratade
lite minnen med fru Ivarsson :P Nu ska vi snart åka till Höör.

5 Maj

Sitter i skolan och ska skriva en novell har skrivit 2,5 A4 sidor.
Börjar tröttna på de nu. Beställde nyss biobiljetter till Fast Five
till i morgon. Jag och nutte har inte setts på hela veckan eftersom
han kommer hem sent från jobbet så jag tyckte att vi
fick göra något skoj :) Och både jag och jonas älskar filmerna :)
Så det kommer bli toppen kväll känner jag :)

Nattmössan på (x)

Ja då ligger man i sängen nu då skönt vill bara lägga mig
ner och sova. Är cp trött. Ligger och smsar med snutte miss
him a lot. I morgon börjar jag 10.20 så ska ta tåget 09.22 eller
när det går :) fett me nice.. Nu ska jag lägga mig ner och drömma
söta drömmar sov gott :)

4 Maj och sööömnig!

Sitter nästan och somnar här framför datan.
Orkar inte göra någonting försov mig i morse
men han ändå till tåget.
Men under resan blev de försenat 20-30 min
så jag missade 20 min av nationella provet i eng.
Dock fick jag ändå göra provet men med 20 min
mindre tid än alla andra. Annars har dagen varit
chill började halv 10 och slutade halv 2.
Efter skolan stack jag och louise och tränade tog
även bubbelpoolen som lite avslappning innan vi
gick in i duschen. Nu ska jag snart äta och hade
ett rent helvete att få i gång grillen..
Ingen kommentar där :)
Annars är det väl helt okej om man bortser från
att jag är mega trött men
tror det har med skolan att göra :)

2 Maj

Sitter är vid datan och tittar efter en jäkla bunke grejor på internett. Men måste säga att jag verkligen gillar iden och tankarna som inte vill försvinna som ger pirr i magen! Ikväll har det inte hänt så mycket mest suttit vid datan och så. Fan vad det suger nu med spotify seriöst :O Men men vad ska man göra. I lördes blev det inte att vi stack till den sjön. Vi stack först hem till Jonas syster och grillade flintastek mysigt var de. Sen cyklade jag, jonas och rasse in till hässlehom och åkte till någon Jonas kände. Och hade himla trevligt. På vägen hem blev det kebabrulle (L). Igår hade vi även 9 månade. Tiden går fort måste jag säga :) Älskar han bara mer och mer för varje dag och jag vet att vi kommer ligga nere i graven hand i hand och fortfarande älska varandra. Nu ska jag snart sova ska upp och springa konitionstest i morgon på idrotten dryggt natti :)

RSS 2.0