Kvälls inlägg :)

Har nyss duschat och sitter här och lyssnar på lugn musik :) Ska snart lägga mig för känner att jag inte var riktigt utvilad i morse när jag vaknade. Är i viilket fall som helst sugen på iste vilket vi inte har i kylen *ledsen*  Just nu är jag inte på nått humör alls känner för att gråta känner för att skratta bryr mig inte om någonting.. Men jag orkar inte prata med någon nu vill vara själv i min egna lilla värld iallafall för en stund.

Vill ha denna tröja ska nog köpa den (Y)


Sån här skulle vara ett stort plus just nu (Y)

Jag blev full på min coca cola!

Yeye sitter och dricker cola och spela SUPER MARIO.. Inge vidare kul om jag får säga det själv =/ Går till halv 5 så kan inte skryta haha jag suger på att spela in videos (Y)

29 November

Ska snart ha någon lektion och jag vet inte riktigt vilken det är men tror de är nått med foto. Jag och carolina sitter och har redig jul stämning. Sitter och lyssnar på julmusik :) Igår var det mammas födelsedag :) Vi gick ut och åt och sedan kom vi ut lagom till lucian skulle "krönas" så vi stannade och tittade på de :) Sen gick vi hem och gjorde tårta och värmde glöggen så fikade vi med farmor och farfar :)

Jag åkte till Jonas i fredes. tåget var försenat 40 min drygt. Jag och Jonas åkte en runda och precis när vi kommit hem kom jag på att jag tappat min vante.. Var bara till att hoppa in i bilen igen. Såg klart på idol och lite sånt. Sen gick vi och la oss. På lördagen gick vi upp klockan 7 för och tog bussen kl 8. Tog 3 timmar att komma till kalmar. Va där med Jonas familj. Först gick vi julmarknaden på slottet sen gick vi in till stan och jag köpte en klänning till mitt kalas på lördag:) sen köpte jag en svart t-shirt men en smilie på jag tyckte den var lite kulig :P Sen när vi väl kom hem på kvällen åkte jag och Jonas hem till mig. Körde i 60 nästan hela vägen hem... Men när vi väl kom hem såg vi nån äcklig spindelfilm med lollo,thomas,lotta och håkan :) efter det såg vi en annan lite kuligare film. :P

24 November

Sitter vid datan och spelar super mario var nyss ute hos wilmer och tände ljus. Där är jävla fåglar som river bort ljusen.. Idag har ag tagit det lugnt ska till skolan imon.. Har fortfarande ont i halsen men febern har släppt :)Har inte så mkt att skriva tänkte mest bara säga hej och visa att jag lever i denna grymma värld haha :) Och det är sjukt mycket snö ute typ 15 cm men nu ska jag ner och se hur det går för mamma med inbjudningarna.

23 November och sjuk

Ligger i sängen vakna nyss sovit sen klockan 4 igår eftermiddags. Kände redan på tåget till skolan att jag mådde piss men gick ändå till skolan. Kom hem kl 3 och tog te för jag skakade så mycket jag frös. Gick upp och la mig sov 3 timmar sen vakna jag sov tre timmar sen vakna jag så höll de på hela natten. Vid 10 igår hade jag 40,2 i feber men nu har jag bara 39,5 fryser inte längre men kan inte stå upp det dunkar sönder i mitt huve. Mitt hjärta slår även i 190 ska nog lägga mig i soffan i stället och titta på spy kids.

22 November

Ja sitter återigen i skolan, har historia i nästan 2 timmar vilket jag tycker är ÖVER mycket. Känner mig inte ritkigt bra är öm i hela kroppen och ont i halsen. Tror det är Jonas som smittat mig för han mådde lite dåligt haha.

Fredes: Jonas kom och vi tittade på idol och gick en runda hända inte så mkt den dagen mer än slappa.

Lördes: Jag och Jonas vakna seent. Klädde på oss sen spelade vi Sims och CS haha yeye power. Sen gick vi in i duschen sen ringde vi och beställde biljetter till Harry Potter filmen. Åkte in vid 6 och jag vet inte hur men vi lyckades iallafall gå förbi bion utan att se den.. Bra lixom haha men sjukt bra va den :) Ja tyckte lätt att det var den bästa harry potter filmer (Y) ! Sen kom Lotta och Håkan och hämtade oss. Åkte hem så åt jag och jonas sen åkte jag och lotta håkan och jonas en runda först till hörby och sen i en jäkla läskig skog.. Sen åkte vi halvvägs till Lund sen hem och sen gick jag och Jonas och la oss.

Söndes: Vaknade sent igen gick upp åt frukost gick en runda sen så hade hela dagen gått. Han åkte hem vid 8 :( buhuuu...

19 November

Dagarna går långsamt förbi utan ville. När jag är vid hans grav gör det så himla ont och jag inser att han verkligen inte kommer tillbaks. Det finns saker som får en att glömma det för en stund, men tanken kommer alltid tillbaka förr eller senare. Man får försöka lära sig leva utan han. Jag saknar honom mer än nått annat.

Sitter och väntar på att få redovisa har väntat ända sen kl 10 drygish yapp yapp. Men nu äntligen är det fredag och Jonas kommer! Nånting som gör mig lycklig i det ledsna. Han får mig att tänka på nått annat och min rädsla minskar. Jag kan sova hela nätterna när han är hos mig. När jag kommer hem ska jag snabbt städa över mitt rum som har varit stökigt ett tag. Ska även byta lakan i min säng igen för jag kan verkligen inte ha sidentäcke! Det glider ju ur hela tiden...

Jag hoppas även på att min och Louise önskan går igenom(a) vi vill ha hemmagjord Pizza :D (håller tummarna) haha sitter och ser sjuka klipp på youtube med haha sjuka människor det finns asså haha :) Ha det göttans :)

Sov gott snutte :( <3

Jag saknar dig så himla mycket jag vill inte tro att du inte finns hos mig längre. Allt gick så himla fort. Beslutet var så jävla svårt men vi visste att det var bäst så. Det sista vi ville var att du skulle lida. Så vi fick göra de så skulle stoppa hans lidande men starta vårt egna... Allt är så himla tomt och trots att du inte finns här längre så hör jag dina tassar i hallen. Men jag vet att du har det bättre där du nu är. Även fast jag inte vill leva utan dig så måste jag.

Men jag glömmer aldrig hur du skyddade din lilla "valp", hur du attackerade dammsugaren när vi städade eller när du klämde in dig en liten håla i soffan. Hur du tröstade mig när jag var ledsen, hur du inte kunde låta bli att slicka på julskinkan eller när du väckte mig med en nos i örat på en. Kommer alltid tänka på dig och du kommer alltid vara den hunden jag kommer att sakna. Finns ingen sötare, goare eller finare hund än du Wilmer. Sov gott tusse <3

15 November

Sitter som vanligt i klassrummet och skriver. Har mentorstid och om jag fattade dom andra rätt så slutar jag helt tidigare idag YÄÄS. Mitt orginal schema visar att jag börjar 08.10-16.30 idag så JA TACK! till att sluta tidigare.. Jag har vatt så super duper dålig på att blogga. I fredags satt jag hemma och tittade på idol med familjen. På lördagen åkte jag till Ullared med mamma och systrarna. Fan vad där var mycket folk. Det var helt stopp i gångarna.. På kvällen kom Jonas till mig.. Haha när jag kom hem satt han ute på trappan och väntade de lilla gullefjunet haha. Jag visade han vad jag hade köpt och dansade glatt runt i mina nya träningskläder haha.. Sen skulle vi åka en runda.. När vi kom in i mamma & pappas rum fick Wilmer knappt luft.. Så de fick åka in till djursjukhuset. Vi åkte till vaxsjön och var där en stund. Sen åkte vi hem och la oss.

På söndagen skulle vi till Farmor och Farfar och precis när vi kom fram ringde doktorn och det verkade inte vara så positivt men jag hoppas ändå på det bästa.. Såklart är hela familjen ledsna. Men vi torkade tårarna och gick in till farmor oc farfar.. Åt kalkon och tårta sen så åkte vi hem runt hlav 8. Då brast vi ut i gråt igen och jag ville verkligen bara att nån skulle slå mig så att jag vaknade upp och allting var över. Vi tittade på parlamentet för att försöka få lite glädje i oss. Sen ringde Jonas och sen gick jag och la mig. Så klart började jag stor gråta igen så jag gick in till mamma och sen somnade jag där. Vaknde idag kl halv sex gick upp och fixa mig. Slutar om en timme skönt 5 h tidigare GÖTT

11 November

Sitter i klassrummet som vanligt och väntar på att spoke ska komma så att vi kan ha Engelska. Han är 31 min sen -_- haha klagar ju inte men kunde lika bra tagit ett senare tåg.. Men men idag är det en lång dag slutar inte för ens halv 5.. Skut mig! När jag kommer hem ska jag plugga har arbeten som ska in i mon ( tror jag ) sen får jag börja läsa min "roman" som ska vara klar den 8:e. Skriver mer sen finns inte så mkt mer att skriva just nu chao

10 November

Sitter i klassrummet väntar på att ha svenska även den sista lektionen skönt köpte en cola som jag tänkte belöna mig med efter denna hårda dag ;) Är as trött skulle behöva sova mer somnade runt halv 11 igår så var vaken i 19 timmar igår... När jag slutat ska jag ta tåget till snutten är i hässleholm vid kvart över 3 så får gå runt och titta i affärer eller nått för han slutar inte för ens 4. Får se om det finns någon att träffa sålänge :)

Laholm dagen :
Dagen började med att jag gick upp kl 04.30! Fatta tidigt kändes bara sjukt att sätta klockan så tidigt. Gick upp och tog tåget 05.56. Gick till skolan och väntade på att man kunde gå in i bussen. Åkte i nästan 2 timmar för att komma till värsta hålan ( Laholm ). När vi kom fram blev det frukost. Sen skulle vi göra en massa övningar och göra en film. Åkte hem runt 4  då visades filmerna vi gjort. Mådde as illa (åksjuk) så jag fick sitta och konstant titta ut genom rutan. Somnade och vaknade av att dom skulle släppa av en vid center syd. Missade precis tåget så jag och Linus fick ta pågatåg hem -_- fyyy.

8 November och skola

Sitter i skolan och har rast i 50 min till -_- drygt haha :) Klassen är väll bra men lite tyst haha men det lär väll bli ändring på de :p Sitter och lyssnar på musik och känner mig rätt värdelös haha Slutar halv fem idag känns inte så bra faktiskt ska ta tåget 05.56 imon så skulle behöva lite vila faktiskt... :( Jag vill ha mer helg och mer sovtimmar... Känner inte alls för att gå ut i kylan om mornarna! Nu ska jag spela lite :))

7 November

Ligger återigen i sängen och ska sova Jonas sov här i natt igen mysigt :) Kvällen igår blev AWESOME riktigt kul och vi hade godis så det skulle räcka till ett helt land haha :) Imon börjar skolan igen och det betyder en ny start med en nya klass och nya lärare scary haha :) men klarar mig nog får jag hoppas ;)

Natt eller morgon inlägg?

Ligger i sängen och undrar vad jag gör vaken såhär sent? Snutte ligger inte bredvid mig inatt=/ han ligger 3 mil bort i sin dumma säng och skickar sms till mig. Vilket är min räddning i denna stund. Känner egentligen inte alls för att sova just nu. Vill inte somna och vakna utan Jonas vid min sida..

Veckan har i alla fall varit helt underbar! varit med Jonas nästan varje dag. Åkte till Jonas i onsdes han mamma fyllde ju år så firade henne med lite tårta och så.. Spelade lite guitar hero med och äntligen klarade jag den jävla låten som jag försökt klara i evigheter! Fatta vad glad jag blev haha :) Åkte sen hem till mig. Blev typ sängen direkt.

Idag gick jag upp kl 08.30 för att fixa mig för skulle passa barn 10.00-13.00 gick rätt bra var ute på lekplats och lekte ed barbie haha det var ett tag sedan man gjorde de :P haha saknar tiden då man var liten och allt man gjorde var att leka. Gick upp klockan 9 och la sig vid 9 igen. Det var jobbigt att lämna Jonas idag vill inte sova själv sängen känns större än vanligt och vill verkligen inte ha de så. Bara för att han ska jobba imon kommer spökena fram under sängen igen :( (a) ;P Hoppas han kommer efter att han jobbat imon jag och systrarna inklusive boysen ska ha skräckfilms maraton :D grr låter toppen i mina öron iallafall :D Kommer kränga godis och skrika mig hes... åååh ge mig lördag :D   Nä nu ska jag faktiskt ta och släcka datan och dra släcka nattlampan :) Natti natt :)
Hatar när Jonas inte är här då blir jag såhäääääär ledsen :(

4 November

Sitter hemma hos Jonas och har precis duschat. Sitter här vid datan och tittar på när Jonas diskar mohaha (6) Hans mamma (Gunilla) fyller år idag så ska stanna här och fira henne lite. Sen ska vi kanske åka hem till mig inte sovit hemma på länge känns det som. Ska även bli skönt. Ska ta och föna håret sen ska jag nog ta och bädda Jonas säng för här ser nästan lite hemskt ut haha :P

2 Oktober

Sitter hemma hos felicia ska snart hem till mig och se på en film :) Får se vilken det blir :) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer :) Får se blir kanske bara att ta det lugnt :) Efter lovet börjar man i den nya klassen får hoppas att det går bra hii lite nervös yepp. Haha vet inte riktigt vad jag ska skriva så kanske inte ska plåga er mer haha :P

1 November

Sitter hemma hos Jonas och myser kom igår då tittade vi på film och köpte godis myys. Idag blev det duschen och fixa sig sen åkte vi till jysk för att handla två kuddar till Jonas. Sky ska vi åka och handla ännu mer godis eller jag vill ha choklad (a) sen blir det väll mys vi har 3 månader idag :) gulligt värre hehe :) har spelat massa guitar hero haha helt inne i de nu haha :P

RSS 2.0