31 Juli

God eftermiddag :)
Sitter här och svettas som en gris haha ska snart gå in i duschen och börja se över vad jag ska ha på mig ikväll och sånt:) Vi åker runt halv 7 och funderar på hur vi ska sitta eftersom vi är 6 st i bilen.. Rätt trött på att sitta i knä efter hemresan från spenien. Tur nog slipper man det på hemvägen iallfall :P

Nu ska pappa tända grillen så vi ska väll grilla nån korv eller nått innan vi åker :) Lyssnar verkligen sönder denna låten. Tycker det är super bra men ändå sorlig stämning på nått sätt samtidigt som det är kärlek...


30 Juli

Nu har jonas nyss stuckigt. Vaknade vid 2 typ men gick dock inte upp förens lite över 3 sköönt:) Igår fick vi nått ryck vi 1 tiden att vi skulle gå ut. Tog lite godis med oss och gick ut satte oss på en bänk och tittade på alla miljontals stjärnor som fanns på himlen. Var väll hemma lite över 3. Somnade väll runt 5 skulle jag tro.

Imon blir det 17, 18, 23 ( tror jag ), 25, 27, 45 års fest :) Kommer säkert att bli super kuligt :) Blir till att sova i hässleholm sen :) Och sen på söndakväll vet jag inte ritkigt vad som händer:) Men nått lär ju hända ;) Men nu ska jag nog sätta mig vid tv och se på någon bra film :)





Någon mer än jag som älskar jonas ögon!!
Jag är stolt fotograf :D


28 Juli

vaknade vid 10 skulle till stranden med mamma pappa och lollo va där ca 3 timmar kanske sen åkte vi hem :) efter ett tag åkte jag vi till djurparken. Tog en del söta kort (a) Eftersom jag är det enda barnet hemma så fick jag beställa bat så det blir grillade biffar med klyft potatis :D mumma (a) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer blir väll ta det lugnt antar jag :) Imorgon kommer Jonas :) Trevligt trevligt :P

Här kommer lite bilder :)










SKÅNES DJURPARK

26 Juli

Idag blev det mest ta det lugnt och städa rummet och sånt. På kvällen kom Linus och Thomas tittade på the messengers.. Hatar den filmen.. Sen kom alex i kanske 20 min sen stack dom vidare. Snackade lite med jonas oxå.. Nu väntar väll snart sängen antagligen. Och imorgon vet ja inte riktigt vad som händer men det blir säkert bra vilket som :) Nä nu ska jag krypa ner i sängen :)


24 Juli

Sitter hemma hos jonas nu. Nyss sett på paranormal activity. Lite eller rätt äcklig.... Men det tycker dock inte jonas.. Eller så spelar han bara ;) Men men ska även se stolthet och fördom ;P Det gillas när killar vill se de filmerna ;) Aomen:P  Vill dock inte sova efter det filmen.. Kommer säkert att vara ett spöke ller vad det var och banka på dörren.. Men då får man väll göra det bästa av det och säga "Ingen hemma" och har man tur så drar dom.. Faan inte idag igen.. Men men fan vad tråkig jag är nu (Y) Aja nu får jag väll sluta skriva här.. Ska in på aftonbladet (Y) Hejsvej :)


23 Juli

Idag har det varit en lång dag :) Gick upp klockan halv 6 och körde vid 7 tiden hämtade kusinerna oc så körde vi iväg:) var framme runt halv 10. Hittade en del saker som skulle behövas som pennskrin ny skolväska och lite sånt :) Vid 5 tiden var vi klara så då började vi packa in allt i bilen:) På hemvägen blev det inom Mc Donald´s :) Så idag har vi åkt lite mer än 44 mil (Y) Jätte kul va ;)

Köpte:


Skolväska
Pläd till sängen
Halsband
Parfym
Ord till att ha på väggen  "Fånga dagen"
Mössa :P
4 trosor (Y) boxer niiiice (a)
Börs
Mobilfodral fult men behövs
bh+ trosor
Armband
Scrapbooks hjärtan
Pennskrin :)


Linne med massa mini volanger :)
Långarmad :)
Flis till att sätta in i jackan:)
En brun jacka :)


22 Juli

Vaknade tidigt idag oxå skulle åka och shoppa. Först blev det IKEA. Sen blev det Èntre.
köpte:
- Shorts
- Linne
- Vita jeans
- Armband
- 3/4 armad tröja
- Present till louise

När jag kom hem blev det mat och sen sitta ute och prata med mamma. Imon blir det ullared med mamma louise och kusin och faster :) Åker vid 7 tiden så det ´blir upp halv 6. Inte lika skönt med ska bli kuligt :) Blir väll borta nästan hela dagen. Till helgen blir det träffa lille Jonas :)

Drömde om världens gulligaste hund idag :) som såg ut typ såhär :)




21 Juli

Åkte till stranden med familjen och Jonas idag :) Riktigt skönt men kallt i vattnet. Och krabbor ush..  Men bra bad ställe för barnfamiljer eftersom där är långgrunt hur det nu stavas. När vi kom hem somnade både jag och jonas i soffan. Sov i 2 timmar samanlagt. Men det behövdes :) Sen blev det mat. Grillad laxfile. Första gången vi har fisk till mat hemma. Eftersom lotta är alargisk så har vi aldrig haft de :) Men gott :) Nu sitter jag är i en varm gosig tröja med mysig musik (L)


Skratt på bilderna på mig men vafan jag bjuder !!



21 Juli

Om jag inte skrev det så åkte vi och tittade på badrum igår. Det kommer bli fint :) Idag blev det stranden för min del :) Va där ca 4 timmar sen blev det hem och tömma bokhyllan för har köpt ny till tv rumet :) Efter det så stack jag oc bea till vaxsjön oh tog kvällsdopp:) riktigt härligt sen körde jag hem :) nu sitter jag här och pratr med jonas  :) imon ska jag och jonas till havet :) sen vet jag inte vad som händer :)


Godnatt

Nu säger jag gonatt och sovgott:)
Vid 8 tiden stack jag till Johanna och såg film :) "the wedding date" Stack lite över 10 kanske. Lollo kom och hämtade mig så stack vi til vaxsjön och de badade. Sen blev det till Johanna och hämta min cykel. Sen racade jag och lollo hem cyklade faktiskt hem på 5 min (Y) När jag kom hem åkte lollo och thomas och köpte nötringa och cola. Så satte jag mig här sen har jag inte lyft på gumpen haha :)


18 Juli

Hejsan svejsan :)
Igår somsagt vaknade jag ritkigt sent så dagen flög förbi.. Senare på kvällen stack jag hem till Jc och såg film. Va hemma runt halv 1. Då gick jag och mötte Linus och Alex :) Stack även denna gången hem till Alex och hämtade glass och cola. Blev hem till mig och såg på "Robin Hood - Men in tights" så det blev en del skratt kan jag säga:p När de stack gick jag och la mig vaknade runt 11. Då körde jag lollo och thomas till pema och köpte saker till Scrapbooking fattar inte att jag inte kommit på det innan för det drar verkligen in en i de. Vill bara köpa mer saker och fortsätta och göra värsta grejen (a) Haha. Men det är antagligen mkt billigare på nätet så får väll beställa där :)

Nu ska jag snart till djurparken med mamma och Pappa (a) Inte varit där på flera år faktiskt så tycker att det är på tiden nu. :) Och hoppas att vi ska ha nått RIKTIGT gott till mat idag :) Är faktiskt sugen på korv med bröd (a) Inte för att det är det godaste man kan göra men hade suttit riktigt fint nu :)

När louise slutat jobba senare vid 9 ska vi åka till vaxsjön och ta ett kvällsdopp. Hoppas bara att ingen annan är där. Inte lika kul då :) Men det kommer antagligen att vara en del där eftersom det är sommar och lov. Men ifs så är det inte så varm idag. Haha jaja Nu ska jag gå och se ifall jag hittar något roligt till min lilla nya saming :))



17 Juli

Sitter vid datan och väntar på att maten ska bli klar. Kotlett med klyftpotatis :) Vaknade och fråga vad är klockan så svarade han 4 jag bara WHAT?! har jag sovit till 4. Får absolut inte hända igen:) Stack  till vaxsjön runt halv 9 igår. Bea kom i samma veva så slapp sitta och vänta :) Då bytade vi om och upptäckte att väggarna var rätt så tunna :p Blev ändå inget dopp för min del men lilla jonas simade som en liten fisk(Y) LIte senare tände vi brasan och grillade min kotlett tsm med beas och de andras hamburgare (Y) Stack väll hem vid 12 tiden ch fick med mig 4 myggbett hem;S inget jag gillade :) Precis när vi lagt oss ringde lotta att jag skulle komma ut. Då var det bara upp ur sängen igen. Men sen blev det sängen tillslut :)

Vet inte riktigt vad som händer ikväll tror jag ska ringa alex och linus och se om det är sugna på att hitta på nått denna ensamma dag haha :p Lotta stack med ema och Louise jobbar så mja här är rätt ensamt hemma. Känner även för att se massa film så tror jag ska se om där är nått bra på tvn annars är jag sugen på antingen :
-Hitta Nemo
-Lillefot
-Narnia
-Sound of music

Det lutar faktiskt mest åt sound of music tror även att mamma är sugen på den men det ända dåliga är att den är 3 timmar lång.. Lite jobbigt faktiskt. Men nu är maten klar see ya :))

15 Junli

Igår träffade jag bea saknat henne massa. Alltid lika härligt att träffa henne. Sen stack jag ut med Linus och alex. Stack hem till alex för att hämta pizza och glass och köpte även 3 flaskor coola på preem. Sen stack vi hem till mig värmde maten och såg på stolthet och fördomar.. Så jäkla bra :D

Idag har jag vatt hemma tagit det lugnt och tittat på film. Senare på kvällen körde lollo o jag till preem och köpte läsk och jordnötsringar (L) och chips. Sen kom thomas då tittade vi på någon skräckfilm.

Imon kommer jonas så ska vi till vaxsjön (tror vi?) möjligtvis grilla med några andra =) Jonas är ju överlycklig över att ha fått körkort nu ;) så  gratz till han :D <3


All kärlek till dig Bea <3

Tack Bea.
Tack för att för att du finns för mig.
Tack för att du får mig att tro att det finns något gott här i världen.
Tack för att du gör mig till en lite bättre människa för varje dag som går.
Tack för att du finns här för mig, för jag behöver verkligen dig.
Tack för att du tog bort allt det svarta i mitt liv och fick mig att börja leva igen.
Tack för att du är den du är.

Vi måste verkligen börja träffas mer gumman. Du är min andra halva som alltid finns där för mig. Är jag ledsen finns du där och gråter med mig. Är jag glad finns du där och skrattar med mig. Är jag inte på humör finns du bara vid min sida. Jag vill bara att du ska veta att du betyder så grymt mycket för mig. Och jag skulle aldrig byta ut dig mot alla pengar i världen.



??

 "Godisbiten man tar när favoriten är slut"


How could you be so, cold as the winter wind when it breeze
I feel the disappointment swept over me
Feeling hurt and not able to do something about it
wipe away the tears from my eye
Feel the pain but still smiling
Want to see our memories burn in flames
And not feel regret
Turn around as if nothing has happened
Provide a complete chapter
And open the new

But I want you to know that I do not regret one seconds
But if I had to start over, I would not make the same mistake again
I wish I never opened my eyes
But we can not close our eyes to the truth



Att vara stark är inte
att aldrig falla
att alltid veta
att alltid kunna.
Att vara stark är inte
att alltid orka skratta
att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte
att lyfta tyngst
att komma längst eller
att alltid lyckas.

Att vara stark är
att se livet som det är
att acceptera dess kraft
och ta del av det
att falla till botten,
slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast.
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa för att nå dit.

 

 


...

Man märker vilka som är äkta och vem som är falska.
Om du inte tror att jag märker så har du fel.
Orkar inte mer, dags att gå sin egna lilla väg.


Godnatt :D

Kom precis hem efter ett antal timmars resa. Men all har varit perfekt och vädret har vatt på topp.. 45 grader och kl 22.30 på kvällen har det vatt 3 grader. Inte fy skamm eller vad säger ni ;) Tänkte berätta lite om resan. Men det lär bli en hel del så vet inte om ni orkar läsa allt men men :)


Tryck på bilderna för förstoring


Söndag ( dag 1 )
Tog tåget mot danmark klockan 05.56. Satt och väntade på flyget i 2h eftersom man måste checka in långt före. När vi väl var på planet fick vi inte ens sitta bredvid varandra för att vi var bland dom sista so checkade in. Himla dåligt. Men det var inte allt för sen när maten kom så var det typ en hamburgare fast allt som var i var en rostbiff. Och brödet var extremt torrt. Plus att jag hade en extremt störig tant bredvid mig som hade glapp i munnen haha. Mellan landade på mallorca fick vänta där i 2h och såklart var flyget försenat 1h. När vi väl var framme skulle vi hämta vår hyrbil. Och sedan leta upp en affär. Blev pizza den dagen. Och ett första dopp i polen som låg perfekt uppe på taket :) Hade en mysik resturang precis under vår balkong. Vår lägenhet låg perfekt. Nära till allt. max 200 m till havet men dock sjukt jobbiga trappor. Men nära till Staden eller var man ska säga "hjärrtat av nerja"



Måndag ( dag 2 )
Gick upp runt 10 åt frukost på den mysiga balkongen som hade utsikt över havet och alla palmer. Sen förberede vi oss för första dagen på stranden. Och såklart hittade vi inte trappan ner till havet. Vi försökte hitta någon att följa efter som vi trodde skulle till stranden (a) Hittade såklart senare och la ut oss på en härlig plats. Vågorna var riktigt stora och härliga och runt 30 grader i vattnet. Men dock var ju de rätt kallt eftersom det var minst 15 grader kallare än i luften. Men det var jupt bara efter 3 m ut i vattnety så var det vid hakan. Men härligt. Påvägen hem låg där en kiosk som vi handlade den gamla godingen calippo lime :D mumma. Gick upp duschade och sen gick vi ner till restaurangen under oss och åt :) För min del blev det svärdfisk. Sen gick vi upp på balkongen och spelade massa runder vänd8 och åt chips och drack bacardi.



Tisdag ( dag 3 )
Blev samma visa även denna dagen blev till det sköna havet och sen en runda till poolen. På kvällen blev det till havet och plocka de fina stenarna som låg där och glänste i vattnet. Köpte även en gullig glass där det följde med en tatuering. Såklart skulle jag sätta på den vid svanken. Och sen gick den klart inte bort så fick gå med den resten av veckan. Blev även kort och mys på kvällen.


Onsdag ( dag 4 )
Först blev det stranden och sen duschen och sen in i bilen och leta upp cueva de nejra. En gamal och stor grotta som folk bodde i för flera tusen år sen. Riktigt pampigt var det. Säkert 100 m upp till "taket" i det största "rummet" Och så hängde det som istappar fast i kalk i taket. Lägger in bilder på det sen. Riktigt fint :)



Torsdag ( dag 5 )
Vi solade och badade och på kvällen upptäckte vi nerjas jippo stad ;) och den fina "balkongen" vilket är en utkiksplts. Jätte fint och där låg massa restuarangen och stånd med smycken och grjor. Den dagen var det även tävlingen om finalsplatsen i VM och matchen stog mellan tyskland och spanien. Och vi hamnade mitt i röran för där var alla nerja borna och skulle heja på sitt land. Och när de vann matchen var det full liv. En sån stämning.



Fredag ( dag 6 )
Blev även sol och bad sen in till byn igen åt även middag innen där då. På en italjensk pizzeria :) Jätte god pizza och en gullig nybörjare som inte visste vad han gjorde haha naw. Åt även jätte god efterrätt men som var extremt onyttig.. Pannkakor med grädde och notella (a) Ghaa jag och louise höll på att spricka så mätta vi var sen :D Försökte hitta en fläkt sen när vi kom hem men hittade bara en värmefläkt !! lix vad fan ska man med en värmefläkt med till i spanien?!.. Tog kvällsdopp och sen duschen och sen i sängen och kampen på att somna började.. Extremt varmt måste jag säga. Och mygg var där som in i helvet.



Lördag ( dag 7 )
Blev upp tidigt och sen blev det in till Malaga och leta rätt på picasso museet. HAde dock förväntat mig mer av de men ändå coolt att ha varit där :) Köpte även en del armband och fotlänkar :) Fick inte fota i museet så blev inga bilder innefrån :) Åt även då innen i Malaga. Sedan åkte vi hem. Hade sett en fallskärm efter en båt hela veckan och vi ville med åka. Så vi gick ner till stranden och letade och hittade där de "hyrde ut"  Plockade även mer fina stenar och såg nerjas mysiga stand gator :) Och folket spelade vollyboll på stranden och jag ville bara hoppa med och spela för det såg så himla härligt ut. Senare vid 22 tiden gick systrarna Jönsson ner till restuarangen och åt glass verkligen jätte god. Samtidigt mysigt eftersom det inte är ofta vi är tsm.



Söndag ( dag 8 )
Blev till stranden och då jävlar letade vi rätt på båten med fallskärmen. Fick på oss flyvästarna och en båt kom och hämtade oss. Körde ut till en båten med skärmen. Pappa och lotta skulle börja och jag och lollo stirrade upp oss. När det väl var vår tur var vi skrämda som in i. Känslan var härlig när man kände hur vinden tog tag i ballongen och man lyfte från båten. Maxhöjden var 120m ovanför vatten ytan. Och det var äckligt måste jag säga när man flög och såg rakt ner i vattnet. Men ändå jätte fint och nått av det roligaste jag någonsin gjort. Sen blev det kvällsdopp och trams vid poolen. Riktigt kul va den kvällen. Spelade kort och mös och pappa fjöntade sig som vanligt ;)



Måndag ( dag 9 )
Gick upp och travade ner till stranden. Badade den dagliga rundan och sen upp och äta. Sen Gick vi in till nej igen och då var det VM final i fotboll så där fastnade vi och såklart vann spanien hela världs mästerskapet. Och säger bara att när spanien gjorde målet sköt dom raketer och skrek och hoppade och stämningen var oslagbar. och när klockan rann ut och spanien vann ... Jag kan bara säga WOW hela spanien var i full rulle och alla skrek och tutade och sköt raketer och sjöng. Det var riktigt härligt. Den natten kunde jag knappt sova för alla tutade och skrek. packade äen till hemresan.



Tidag ( dag 10 )
Blev upp tidigt och packa ihop allt och duscha och fixa sig. Klockan halv 12 lämnade vi huset. Körde till malaga till flygplatsen. Lämnade bilen. och fick vänta på gaten i 2½ h men fick dock sitta bredvid varandra på flyget. Flyet lyfte lite över 5 så var på mallorca vid 7 tiden.. Flyget mot köpenhamn gick halv 10 så vi åt på BK så sen var man mätt i magen. Köpte även 3 stora toblerone 400g (a). Satte oss på flyget med en filt runt. Och såg bara hur lamporna lös under en. De släkte ner i flyget ocg man bara satt och njöt. Flyget landade runt tio över ett. To tåget lite över 2 och thomas hämtade oss i mlamö så var hemma runt halv 4. Och som jag saknat wilmer. Han morrade som in i när vi kom hem. Han var sur att vi lämnat han hemma.



Nä nu ska jag minsann sova :)))
natti natt

3 Juli och dan innan

Har packat och letat kläder och skor exakt hela dagen.. Resenerverna börjar visa sig nu:P Men det gör det bara ännu bättre :P men kommer ju dock inte kunna sova inatt.. Ska upp klockan 4 för att duscha. Halv 6 går vi till staionen. Och runt 10 går planet från kastrul. man måste va där 2 timmar innan så blir ju lagom (Y)

Ska mellan landa på mallorca (stavning?) och sen börjar resan igen mot malaga. Är framme vid huset runt 5 kanske efter att ha handlat frukost och mat till nästa dag. Vilket vi får göra snabbt eftersom dom har konstiga tiden och så på söndagar. Hoppas verkligen på en super duper semester :) Och hoppas på att hitta något internett cafe eller nått så jag kan visa att jag lever nån dag. Fast det är dock skönt att bara lägga allt åt sidan och bara slappa :P

Lär nog inte kulla blogga imon bitti eftersom det är ont om tid. Så detta blir mitt avsked :P iallafall för nu :P Men ni får ha det super bra och så kommer jag hem den 14 pusshej :D


2 Juli och pappa fyller år :))

Fick dra mir ur sängen tidigt idag för att börja städa. Och insåg att jag aldrig skulle hitta städa klart mitt rum.. Så får låsa de för där ligger kläder som ska strykas oc packas ner.. Men nu är vi fixade och färdiga:) Gästerna kommer om 10 min :) så får väll snart går ner:) Vid denna tiden i övermon sitter jag i ett värmen och antagligen dricker nått gott och äter mumsig mat ;) Nice :)

Men nu måste jag ner hörde att det plingade på dörren see ya :)


30 Juni och super lyckad dag (Y)

Marknaden
Stack till marknaden med Louise. Gick där kanske i en kvart såg redan att där inte var något spec tills vi kom till ett stånd med smycken. Där satt teddy och markus(Y) Haha de örjade prata sm om vi kände dom. Haha de bad oss komma bak disken och underhålla dom lite bland säljandet. Satte oss ner och lärde oss lite som hur man säljer smycken på en marknad. Satt där i 4½ timme haha absolut inte meningen att det skulle bli så länge men men. Såklart hittade vi vars en ring som vi fick för halva priset ;) nice nice alltid kul att träffa nya människor:)



Kväll och ECLIPSE
Åkte dit vid lite i 8 och 10 öer 9 började den.. Gha den var så sjukt extrem bra men ska inte avslöja något för dom som inte har sett den än. Men en sak är säker att den är så jävla bra. Verkligen värt vart ända öre. Jag och lisa sitter och snackar om den nu. Stora debatter om den ;) Men dock lite dåligt att de inte kunde hitta någon annan som var lite mer lik victoria:S

Men men imon blir det städning och packning för nu är det bara 3 dagar kvar om man räknar nu när klockan är över 00.00 ;) wihoo HAPPYFACE ;D


RSS 2.0