Godnatt :D

Kom precis hem efter ett antal timmars resa. Men all har varit perfekt och vädret har vatt på topp.. 45 grader och kl 22.30 på kvällen har det vatt 3 grader. Inte fy skamm eller vad säger ni ;) Tänkte berätta lite om resan. Men det lär bli en hel del så vet inte om ni orkar läsa allt men men :)


Tryck på bilderna för förstoring


Söndag ( dag 1 )
Tog tåget mot danmark klockan 05.56. Satt och väntade på flyget i 2h eftersom man måste checka in långt före. När vi väl var på planet fick vi inte ens sitta bredvid varandra för att vi var bland dom sista so checkade in. Himla dåligt. Men det var inte allt för sen när maten kom så var det typ en hamburgare fast allt som var i var en rostbiff. Och brödet var extremt torrt. Plus att jag hade en extremt störig tant bredvid mig som hade glapp i munnen haha. Mellan landade på mallorca fick vänta där i 2h och såklart var flyget försenat 1h. När vi väl var framme skulle vi hämta vår hyrbil. Och sedan leta upp en affär. Blev pizza den dagen. Och ett första dopp i polen som låg perfekt uppe på taket :) Hade en mysik resturang precis under vår balkong. Vår lägenhet låg perfekt. Nära till allt. max 200 m till havet men dock sjukt jobbiga trappor. Men nära till Staden eller var man ska säga "hjärrtat av nerja"



Måndag ( dag 2 )
Gick upp runt 10 åt frukost på den mysiga balkongen som hade utsikt över havet och alla palmer. Sen förberede vi oss för första dagen på stranden. Och såklart hittade vi inte trappan ner till havet. Vi försökte hitta någon att följa efter som vi trodde skulle till stranden (a) Hittade såklart senare och la ut oss på en härlig plats. Vågorna var riktigt stora och härliga och runt 30 grader i vattnet. Men dock var ju de rätt kallt eftersom det var minst 15 grader kallare än i luften. Men det var jupt bara efter 3 m ut i vattnety så var det vid hakan. Men härligt. Påvägen hem låg där en kiosk som vi handlade den gamla godingen calippo lime :D mumma. Gick upp duschade och sen gick vi ner till restaurangen under oss och åt :) För min del blev det svärdfisk. Sen gick vi upp på balkongen och spelade massa runder vänd8 och åt chips och drack bacardi.



Tisdag ( dag 3 )
Blev samma visa även denna dagen blev till det sköna havet och sen en runda till poolen. På kvällen blev det till havet och plocka de fina stenarna som låg där och glänste i vattnet. Köpte även en gullig glass där det följde med en tatuering. Såklart skulle jag sätta på den vid svanken. Och sen gick den klart inte bort så fick gå med den resten av veckan. Blev även kort och mys på kvällen.


Onsdag ( dag 4 )
Först blev det stranden och sen duschen och sen in i bilen och leta upp cueva de nejra. En gamal och stor grotta som folk bodde i för flera tusen år sen. Riktigt pampigt var det. Säkert 100 m upp till "taket" i det största "rummet" Och så hängde det som istappar fast i kalk i taket. Lägger in bilder på det sen. Riktigt fint :)



Torsdag ( dag 5 )
Vi solade och badade och på kvällen upptäckte vi nerjas jippo stad ;) och den fina "balkongen" vilket är en utkiksplts. Jätte fint och där låg massa restuarangen och stånd med smycken och grjor. Den dagen var det även tävlingen om finalsplatsen i VM och matchen stog mellan tyskland och spanien. Och vi hamnade mitt i röran för där var alla nerja borna och skulle heja på sitt land. Och när de vann matchen var det full liv. En sån stämning.



Fredag ( dag 6 )
Blev även sol och bad sen in till byn igen åt även middag innen där då. På en italjensk pizzeria :) Jätte god pizza och en gullig nybörjare som inte visste vad han gjorde haha naw. Åt även jätte god efterrätt men som var extremt onyttig.. Pannkakor med grädde och notella (a) Ghaa jag och louise höll på att spricka så mätta vi var sen :D Försökte hitta en fläkt sen när vi kom hem men hittade bara en värmefläkt !! lix vad fan ska man med en värmefläkt med till i spanien?!.. Tog kvällsdopp och sen duschen och sen i sängen och kampen på att somna började.. Extremt varmt måste jag säga. Och mygg var där som in i helvet.



Lördag ( dag 7 )
Blev upp tidigt och sen blev det in till Malaga och leta rätt på picasso museet. HAde dock förväntat mig mer av de men ändå coolt att ha varit där :) Köpte även en del armband och fotlänkar :) Fick inte fota i museet så blev inga bilder innefrån :) Åt även då innen i Malaga. Sedan åkte vi hem. Hade sett en fallskärm efter en båt hela veckan och vi ville med åka. Så vi gick ner till stranden och letade och hittade där de "hyrde ut"  Plockade även mer fina stenar och såg nerjas mysiga stand gator :) Och folket spelade vollyboll på stranden och jag ville bara hoppa med och spela för det såg så himla härligt ut. Senare vid 22 tiden gick systrarna Jönsson ner till restuarangen och åt glass verkligen jätte god. Samtidigt mysigt eftersom det inte är ofta vi är tsm.



Söndag ( dag 8 )
Blev till stranden och då jävlar letade vi rätt på båten med fallskärmen. Fick på oss flyvästarna och en båt kom och hämtade oss. Körde ut till en båten med skärmen. Pappa och lotta skulle börja och jag och lollo stirrade upp oss. När det väl var vår tur var vi skrämda som in i. Känslan var härlig när man kände hur vinden tog tag i ballongen och man lyfte från båten. Maxhöjden var 120m ovanför vatten ytan. Och det var äckligt måste jag säga när man flög och såg rakt ner i vattnet. Men ändå jätte fint och nått av det roligaste jag någonsin gjort. Sen blev det kvällsdopp och trams vid poolen. Riktigt kul va den kvällen. Spelade kort och mös och pappa fjöntade sig som vanligt ;)



Måndag ( dag 9 )
Gick upp och travade ner till stranden. Badade den dagliga rundan och sen upp och äta. Sen Gick vi in till nej igen och då var det VM final i fotboll så där fastnade vi och såklart vann spanien hela världs mästerskapet. Och säger bara att när spanien gjorde målet sköt dom raketer och skrek och hoppade och stämningen var oslagbar. och när klockan rann ut och spanien vann ... Jag kan bara säga WOW hela spanien var i full rulle och alla skrek och tutade och sköt raketer och sjöng. Det var riktigt härligt. Den natten kunde jag knappt sova för alla tutade och skrek. packade äen till hemresan.



Tidag ( dag 10 )
Blev upp tidigt och packa ihop allt och duscha och fixa sig. Klockan halv 12 lämnade vi huset. Körde till malaga till flygplatsen. Lämnade bilen. och fick vänta på gaten i 2½ h men fick dock sitta bredvid varandra på flyget. Flyet lyfte lite över 5 så var på mallorca vid 7 tiden.. Flyget mot köpenhamn gick halv 10 så vi åt på BK så sen var man mätt i magen. Köpte även 3 stora toblerone 400g (a). Satte oss på flyget med en filt runt. Och såg bara hur lamporna lös under en. De släkte ner i flyget ocg man bara satt och njöt. Flyget landade runt tio över ett. To tåget lite över 2 och thomas hämtade oss i mlamö så var hemma runt halv 4. Och som jag saknat wilmer. Han morrade som in i när vi kom hem. Han var sur att vi lämnat han hemma.



Nä nu ska jag minsann sova :)))
natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0