30 Juli

Gårdagen var riktigt lyckad! Var fest hos petterson och roligt hade vi. Kom väl hem runt 2 tiden. I morse eller ja vi vaknade halv 2 men ja då vaknade vi lagom till att mamma Ivarsson hade gjort mat. Sen stack vi hem till mig och köpte chips och dippa. Och ikväll ska vi mysa till alice i underlandet den nya ( eller den är kanske inte så ny längre? ) och efter de blir det pirates of the caribbean också den senaste.

I Torsdes var jag i Danmark med familjen. Riktigt mysigt hade vi! Först gick vi runt lite sen satte vi oss i hamnen och tog några drinkar. Gick även in på guinness rekord och tittade med systrarna. Sedan gick vi vidare till tåget och åkte till Bakken. Hade jätte roligt till en störd gubbe som jobbade på 5D filmen förstörde vår kväll. Har inte så mkt bilder för jag hittar inte Louise kamera men ni kan få se en sålänge :)


27 Juli

Hejsan allesammans! Vädret är på topp ute och solen skiner fortfarande. Blev inget mys hos fanny ikväll för min del. Fick reda på i morse att vi tydligen ska till Danmark i morgon och eftersom der tar 4 timmar fram och tillbaka så känndes det som att jag fick stanna hemma. I söndes var jag i Ullared med mamma och systrarna. Köpte inte så mkt pengarna gick mest till alla smågrejor. Sen såklart skulle Jonas och hans mamma dit på tidsdagen och ville ha sällskap så ja det var bara att packa in sig i bilen igen och åka iväg.

Igår gjode jag och Jonas ansiktsmasker skit skönt och härligt. Jonas hade en som blev varm när den kom i kontakt med hud fräckt! Dock började familjen storskratta när de såg mig i mitt chokladbruna anikte. Idag har jag inte gjort så mkt. Jag och pappa kom precis hem från att ha hämtat öresundrunts biljetter.

Vi bjuder stort på denna bilden :P

24 Juli 00.40

Ligger i sängen och måste sova ska till ullared i morgon med systrarna. Igår såg jag transformers 3 med Jonas på bio och den var asbra ! Och idag såg jag den sista Harry Potter och FY FAN vad bra den var!!! Finns inte ord till de! Nu måste jag verkligen sova ska upp kl 05.00 i morgon..

17 Juli

Vaknade och är fortfarande trött. Känner hur mina ögon kämpar för att hålla sig öppna. Kom hem runt två i natt men jag somnade nog inte förens 3-halv 4. Och jag har nog sovit dåligt för jag har pressat käkarna nått så in i helsike och kommer ihåg var ända dröm jag drömt under hela natten. Bara nån vecka kvar tills jag ska till tandläkaren skönt! Nu väntar jag på att Jonas ska komma hem så att jag kan värma min kebbabrulle och börja äta frukost. Idag ska vi lägga ut hans gamla bil på blocket. Så vi ska tvätta den och dammsuga den och sen ut på blocket. Sen ska vi nog pysa hem till mig. Är jätte sugen på ny bakta kanelbullar mmmmm. Men men nu ska jag fråga var Jonas blir av tar ju lång tid dedär!

16 Juli

Sitter hemma hos Jonas vi ska snart åka :) Vart hm... hemlis ... Idag vaknade vi runt 1 för sömntutan bredvid mig ville inte gå upp. Men låg kvar länge och myste under de varma täcket:) Sen stack vi till Micke för att sola och bada. vattnet var kallt så blev bara ett snabbt dopp. Vi åkte även och köpte kebbabrulle och pizza. Vad mer kan man skriva denna dag, händer inte så mycket lever livet och slappar bara :)

17 Juli

Har nyss varit och tagit en dusch och känns mycket skönt att gå i de långa gräset på väg tillbaka till husvagnen. Ska föna håret nu sen ska vi åka in och titta lite i Landskrona. I natt somnade jag tidigt efter att vi sett en äcklig film om en 37 åring som låtsades vara en 12 åring och sedan mördade massa. Vaknade mitt i natten och såg inte ett piss....

17 Juli i Landskrona

Sitter i husvagnen i Landskrona! Köpte internet för en vecka för 125:- Inte så farligt :P Fy vad det har varit varmt idag! När vi skulle sätta upp förtältet höll jag fan nästan på att svimma. Sen åkte vi till Mc Donald´s för att fylla magen. Nu ska vi se på film och mysa :)

Tråkig fredag?

Ja vad ska man skriva denna fredagen har allt varit cp?! Och nu sitter jag och gör INGENTING.. Funderar på att upp och cykla på träningscyklen.. Detta är nog första gången jag sitter och underhåller mig genom att rita haha. Och det roliga är att jag suger på att rita! Känns lite meninsglöst men vad ska man göra haha :) Vad kan man göra ?

Såhär fin kan man vara en fredagskväll med ett par hörlurar som
är i storlek XXXXL

Och såhär fint ritar jag! ahaaha :)

8 Juli

Måste börja med att beklaga mig en massa! Vilket dåligt väder det är ute. Känner verkligen inte någon sommarstämning alls just nu. Ska börja packa lite för på söndag åker vi antagligen ut med husvagnen:) Ska bli skönt att lämna allt. Funderar faktiskt på att även lämna datan och mobilen hemma för att riktigt koppla av :) Och jag vaknade i natt typ vid 2 tiden och hade enormt ont i hela huvudet och käken osv. Låg vaken i 3 timmar för att jag inte kunde sova. För ett tag sen fick jag en tid den 2/8 till tandläkaren som ska kolla på de och ev. ge mig bettskena. Ja nu är Jonas och hämtar sin bil också.. Ville följa med men han skulle tvunget till åhus -_-  Nu ska jag göra nått vettigt med mitt liv hejsvej

Hos Jonas!

Nyss kommit hem efter att ha varit på Mc Donald´s, varit hos hans syster och köpt godis. Har ont i huvet så nu ska det bli skönt att lägga huvudet på kudden och titta på film. I morgon vet jag inte vad som händer men Jonas är ledig så vi får väll hitta på något :)

Ny design

Har gjort en ny design. Och den fick bli såhär:) Väldigt enkel vilket jag gillar.

4 Juli

Ja då sitter man här helt slut efter att inte gjort ett piss. Kom precis hem från city gross skulle handla så passade på att övningsköra :) Går mycket bra faktiskt fast det är väl ingen nyhet ;) Ska gå ut och sätta mig med ett glas is te och några jordgubbar och vänta på att Jonas ska komma hit från jobbet.

Igår körde jag och Jonas till Åhus för att lämna Jonas mamma som skulle bo där under veckan med en kompis. Så vi hjälpte dom av med grejorna sen gick vi ut och åt sen körde jag och Jonas till Kristianstad så jag kunde få en glass (a) Sen körde vi himmåt.
Här kommer lite bilder från lite allt möjligt som hänt sen sits :)

Bilden är från en varm sommarkväll när jag och Jonas körde
upp på ( vad jag kallar berg ) och tittade på solnedgången.


Från samma kväll


Denna bilden är från pappas kalas den 2/7



RSS 2.0