31 Mars

Sitter i skolan och ska ha matte och dör av tråk.. Matte suger speciellt när man är hungrig och trött. När jag kommer hem ska jag packa upp min derma seta och se om den är bra. Och min onepiece kommer inte att komma förens den 24:e, vill inte vänta så länge!. Är god mat i malsalen .. I morgon har jag REFERATprov? varför ska man ha referat prov ? Men men ska göra klart de sista i projektet ikväll sen ska jag bara slappa sönder.

Sov i Jonas systers hus. Jätte mysigt när man tänder eld i brasan och hör de knastrar. Sätta på en film och äta chips och mysa. Känns som vårt egna lilla hus mysigt äre. Dock är de inte kul när man ska vakna och det är svinkallt. Svårt som fan att gå upp ur sängen. :) I morgon har vi 8 månader. Och det känns underbart. Tiden går fort. Och snart är det studenter 1syster 3kusiner och 1pojkvän ska ta studenten. Vet dock inte vad jag ska köpa till snutte. Tycker att han kan säga vad han vill ha så jag inte köper nått han inte kommer att använda. Men de lilla monstret kan inte säga vad han vill ha :(

29 MARS!

Det är snart April vafan! Vädret är fantastiskt är super GLAD. Fast dock måste jag påpeka att satt och väntade på att tåget skulle gå i 18 min typ och då säger de att de är inställt så fick gå ut och vänta på att nästa tåg skulle komma 15 min senare.. Kom in i malmö 40 min försent... Nu ska jag plugga matte -_-

22 Mars

Ja dagen idag har väl vatt okej. Och ett STORT plus till det härliga vädret. hade matteprov idag som gick okej. Är riktigt trött nu har städat lite på mitt rum. Öppnat fönstret så frisk luft kommer in sååå härligt. Är riktigt trött så tror jag ska sova 20 min innan jag ska ut med felicia. Jätte länge sen vi sågs sist. Så ska väl bli kul att prata om allt som har hänt sen vi träffades sist. Nu är Niim ute så ska passa på att ta ut han i sin ( lekboll ) som jag har inhandlat till han :) Eftersom jag är så trött och inte har några bilder så får de bli ett tråkigt inlägg utan bild :)

21 Mars och studiedag

Sitter i köket och gör precis ingenting. Ska beställa hem en svart onepiece. Skulle vatt lite tidigare men skit samma :). Idag har jag i stort sätt suttit framför tvn hela dagen och inte gjort ett skit. Ska snart ta en lång promenad. Inte vatt ute sen igår. Så det känns verkligen skönt att komma ute lite. 

19 Mars

Ja då var man pigg och vaken. Vaknade runt halv 11 mohaha skönt. Gick upp och duschade och nu sitter jag åter igen och väntar på att Jonas ska komma tbx. Han är ute och hjälper sin pappa igen. Sen ska vi åka en runda vet inte om det blir Kristianstad eller något sånt :) Sen ikväll ska vi kanske sova i Jonas systers hus igen mys :)

Kom dit igår och Jonas var ju lite smått nervös haha :) Men gick riktigt bra faktiskt. Körde konturerna sen blev det paus sen körde han i fyllningen. Alltihop tog ca 3 & halv timme. Kan säga att det var drygt att sitta där och glo. Men vad gör man inte för lilla snutte :) Blev själv riktigt sugen och att göra en tatuering. Skulle vilja ha mitt namn på handleden såhär
Eller mitt namn i svanken i skrivstil ghaaa vill ha. Men ska först hem och tjata på mamma om en piercing (a) Har nog inte berättat att jag var hos doktorn igen i torsdags med min tå. De sa att de inte såg ut att behövas en operation än och pencelin var nog inte heller på tal. SKÖNT! Fick en bedövningssalva jag skulle smörja på. Och nu skulle jag inte bry mig så mycket om nageln utan konsentrera mig på att läka.
Nu har jag skrivit för mycket igen men här kommer bilderna på Jonas :)
Jonas utan tatuering
Halvvägs
FÄRDIG ! Yeee den blev niiice :)

18 Mars

Åh vill bara skriva in typ 18 Juli! Är så himla trött på snön vill bara ha SOMMAR. Men nog pratat om den dumma snön. Sitter i Jonas rum medans han är ute och hjälper sin pappa och har varit borta nu några timmar... Nä men kanske en och en halv. Hoppas han snart kommer tillbaks :) När han kommer hem ska vi dra vidare för då ska lilla nutte tatuera sig. Får hoppas att det blir bra :) Sen ska vi nog in till stan och käka pizza får jag hoppas för mamma ivarsson ska göra taco som jag inte är så förtjust i. Sen blir det nog bara slappa och titta på film :)

Idag hade vi redovisning i skolan. Gick väll helt okej tycker jag men kunde ju förstås gått bättre. Skulle slutat klockan 13.40 men slutade 12.15 så jag är rätt nöjd faktiskt ;) Projektet handlade om droger alkohol och rökning. Och så skulle jag förmedla en känsla av sorg och ensamhet. Tyckte jag fick in de rätt bra:)

Häromdagen var vi så sugna på någon bakelse så vi åkte inom bageriet och köpte var en bakelse även fast vi inte borde gjort de haha :)
Får slänga in en bild på hamsterburen också (Y)

14 Mars

Ja då sitter man i skolan igen. Enligt mig var det helt fel låt som vann melodifestivalen i lördags. Vet inte riktigt vad jag ska skriva sitter här och försöker jobba på projektet men kommer inge vart. Magen kurrar så vill bara gå ner och äta. Har inte simmat på ett tag på grund av min tå men i morgon blir det träning minsann. Slutar halv fem idag kommer vara helt död i kväll kommer dö i soffan eller något annat kuligt. Nä nu ska jag sätta igång och se lite big brother får verkligen ingenting gjort nu. . .

11 Mars

Sitter i skolan igen och lyssnar på lugn musik och tittar ut över snöstormen som yrar där ute. Trodde det skulle bli vår nu ;O Vet inte om jag tar tåget hem lite tidigare idag på grund av vädret säger vi och pluggar hemma istället. Ikväll ska vi fira farmor och farfar på deras 50 åriga bröllopsdag. Och vet inte hur det blir i morgon. Har inte så mkt mer att skriva just nu inget händer känns det som de är skola sova skola sova.

8 Mars

Aaah solen skiner så himla skönt och våren är här! Har blivit friskt eller ja hostan är kvar men skit i den :D Men nu är älsklingen sjuk med =/ men han är nog med snart frisk får jag hoppas. Idag är det semledagen så får hoppas på en semla ikväll. På fredag ska vi fira min farmor och farfar för de har en massa bröllopsår hehe. Och på lördagen vet jag inte och jag skulle med Jonas någonstans. Sitter och arbetar på ett projekt som jag inte fattar nått av så alla sitter på facebook. Bra det förstör fan min framtid haha :)
Haha fin bild men här är lilla jag tralala

6 Mars

Ja då var man nästan tillbaks igen :) Har varit sjuk sen i fredes morse. Vaknade med feber så fick stanna hemma senare på dagen hade jag 40 graders feber.. Skönt! Nu är jag nästan frisk bara att jag har hostat konstant så jag har träningsvärk i magen haha. Klenis jag vet :) Får börja med hostmedecinen igen. Ska nog stanna hemma imon för kan knappt gå utan att bli blir trött så sticker nog till skolan på tisdag istället. Nutte är här men för att jag inte ska smitta han så får han sova på soffan 3 m bort från mig :( *snyft*

2 Mars

Känns riktigt skönt att skriva in mars istället för februari :) Vatt med nutte den senaste veckan. Natten till måndag sov vi i hans systers hus hon var inte hemma så de blev som vårt egna lilla krypin(a). Varit riktigt trött idag vill bara somna i min mjuka varma säng. Lilla Niimo mår bra också han springer som en galning i sitt hjul som vi fick fixa för han sprang i sönder. Vaknade ännu en dag idag med nutte bredvid mig. Känslan är oslagbar. Och nu känns det så himla tomt utan han. Naj nu ska jag se på big brother programet som jag missade igår.

RSS 2.0