31 Januari

Sitter otittar på CSI och äter sockerkaka som jag bakade innan jag pep in i duschen. Blev riktigt god faktiskt. Imon har jag och Jonas 6 månader. Så blir till att åka hem och sova hos han.

29 Januari

Hejsan hoppsan :)
Ska städa rummet nu sen ska jag sticka och träna. Händer nog inte så mycket idag. Nä nu ska jag sätta igång om jag ska få något gjort :p

27 Januari

Sitter och tittar på tv ska snart hoppa in i duschen och sen göra det sista inför projektet imon ska även försöka få ner en låt som jag kan lägga in i min keynote också :) skriver väl mer sen.

Åkte föresten till Jonas igår efter att jag tränat. Han hjälpte mig att plugga sen tittade vi på harry potter hii mys mys :)

25 Januari

Sitter och pluggar till redovisningen på fredag... Så det blev ingen simning idag bara för de.. Så får simma snabbt i morgon inan jag sticker till nutte. Vi ska ha film mys framför hans nya TV (a) Och jag har köpt glass som jag ska ha till en mysig film senare ikväll (a) I morgon är det anmälning till friluftsdagen och jag ska nog välja klättring ;D

24 Januari

Idag gick jag upp vid 10 tiden eftersom jag var ledig idag. Riktigt nice var det med. Gick och fixa mig sen stack jag till farmor och farfar köpte med mig semlor sen satt vi och pratade och åt hii. Sen har jag och lollo åt lite överallt haha :)

20 Januari

Sitter i skolan nu. Åkte till Jonas igår efter skolan. Hade ont i huvudet som fasiken så medan han handlade passade jag på att ta en liten tupplur. Sen följde han med mig hem. Börjar bli fint på vägarna så tog inte så långt tid då. Blev upp vid 7 i morse sen skjutsade han mig till stationen. Hade engelsk samtal idag gick väll ok. Ska snart på hälsokontroll. Mindre kul. Tittade lite i skolkataloger här om dagen och lite skillnad på dom :)

18 Januari

Ja nu sitter jag hemma och har ätit upp mina nudlar som var goodiga. Pratade precis med badet och eftersom jag fortfarande räknas som barn på deras prislista så får jag ett billigt årskort. Ska börja motionssima. Man tränar hela kroppen på en gång nice nice. Känner att jag verkligen måste göra nånting kan inte bara sitta hemma och sega:) Så antingen sticker jag dit idag eller på torsdag och köper ett kort :)

13 Januari

Kom nyss hem från tåget. Gick inom konsum för att köpa grädde och sylt för familjen ska ha vofflor vilket jag inte ska ha för jag hatar vofflor.... Så det blir till att fasta för min del idag (Y) Så köpte ett choklad som jag tänkte smaska på... Fyyy dagen har gått jätte långsamt trodde ärligt ja skulle dö inom kort. Ska även ta ner julstjärnan nu eftersom jag inte gjort de än.. kommer bli tomt utan alla små julsaker överallt. Vill ut har ingen lust att sitta hemma... Vill ut och springa tills jag känner att bena sviker mig och jag nästan trillar ner på marken. Ska sätta på mig lurarna nu och försvinna in i min lilla sagovärld.

Natti natt

Satt just och beställde hem vårens converse fråga mig inte varför jag gjorde det såhär tidigt men ja nu är det iallafall gjort. Sitter och känner mig deppig av en anledning som jag inte ens själv vet. Så ett par skor sitter aldrig fel :) Ska väl snart hoppa ner i sängen men är så sjukt sugen på något så jag skulle kunna springa 10 mil för en godis påse. Haha illa asså. I morgon börjar jag klockan tio chillidill. Men slutar dock inte tidigt imon damn. Hatar när man är ensam vaken känner mig så ensam. Spec när Jonas inte är här. Tycker inte om att vara ensam. Inte för att jag tror att någon gör det men tyckte det var en viktig info för er att veta ;)

Slappa med datorn

Sitter åter igen i min säng med datorn och har no life! Är trött och degig och har inte lust att varken gå ut eller göra någonting. Blir nog till att sätta på mig morgonrocken och göra ett glas te och titta på någon riktigt lång film. Fast dock vill jag inte se själv =/. Fryser som bara den så ska först ta en varm dusch eller kanske ett bad hmm... ? Har läst ut boken nu (Vindens skugga) Den var faktiskt riktigt bra så jag rekommenderar det starkt! Äter världens godaste kaka med! Typ havre kaka med chokladbitar i muums de var nersänkt pris på dom på city gross :D Happy Jessica.

12 Januari

Åkte till Jonas igår gjorde inte något speciellt sen vid 7 tiden åkte vi hem till mig duschade och sen hjälpte han mig att plugga eller han satt bredvid haha :) Sen blev det typ sängen och flumma lite ni vet Jonas humor är rätt så kulig när man är trött haha :) Men nu sitter jag iallafall och ska ha historia och kom faktiskt i tid även om tåget var försenat yey  till mig ååh nu ska vi börja see yaaa

10 Januari

Sitter i skolan och väntar på att starta nya projektet.. Är hungrig! och vi har en lektion till sen innan lunchen ! Det suger verkligen. Slutar halv 4 idag så hemma typ 20 över 4 ao... Nu ska vi starta NOOOOOO och jonas den röven är ledig idag.. Fusk på de... Skriver kanske mer sen men antagligen inte för in get har hänt i mitt tråkiga liv haha

Lässtund i min nya säng

Ja då var man ny duschad och bäddat rent i sängen :) Fick en ny säng idag sån tur är. Hade bara en 90 säng fattar inte varför precis men fick i alla fall en större säng. Nu ska jag fortsätta läsa "Vindens skugga" som egentligen redan skulle varit klar. Men varför göra det när man ska när man kan vänta ;) Börjar klockan 08.00 i morgon vilket jag INTE uppskattar. Och hoppas att tågen inte är försenade. Nä nu får jag väll börja läsa :)

9 Januari

Sitter ensam hemma och äter vanilj yoghurt med färska apelsin bitar i. Härligt kom nyss hem från älsklingen som fyller 19 år idag. Han fick en skjorta av mig :) Som kommer sitta så in i bombens bra på honom (a). Igår började dagen att jag gick upp TIDIGT för att fixa mig åkte till Hässleholm vid 1 tiden där hämtade Jonas mig och vi åkte hem till hans syster för att fira lilla bulan :) Köpte tatueringar till honom vilket han tycker om ;) Va där och åt mat sen stack vi hem för att fixa oss till björekt :) Bilder kommer sen när jonas lagt in dom på datan :) Vi hade iallafall riktigt kul haha. Där var ovanligt många från höör tyckte jag, men det var kul att träffa alla :P
VI VAR FULLA GLADA OCH NYKTRA !

3 Januari

Sitter i sängen och har nyss tittar på narnia två för att vi ska kanske se 3an på bio ikväll men har två systrar som tydligen inte hinner fixa sig på 2 timmar ;s. Känner inte för att se den sena bion för jag vill inte att Jonas ska köra hit kl 11 i kväll. Inte när det är såhär kallt och halt. Vet inte om jag skrev om nyår. Men jag och snutte var hos en som heter moa. Det var skoj trots att jag inte kände någon haha. Men fick lära känna några haha. Vid tolvslaget firade jag och snutte 5 månader.

om en vecka är det skola igen och vill har mer lov sova länge och ligga och dra under täcket. Orkar inte med alla förseningar. Men men Snart vår igen och sommar. haha om några månader :)

RSS 2.0