28 Februari

Har fått en liten nykomling i familjen :) Igår åkte jag och systrarna Jönsson till centersyd och köpte en liten dvärghamster som vi döpte till Niimo fast de andra kallar han Nim och pappa den klanten kallar han för Kort. Jätte söt är han :) Ville egentligen ha en annan hamster som va där men efter att den reste sig upp på bakmenen och fräste åt en annan hamster så var vi inte så sugna längre haha.
Köpte en bur med rosa botten och svart galler riktigt nice om jag får säga de haha :) Kanske inte direkt färgen till en pojke men var egentligen tänkt att vi skulle ha en tjej men djurskötarna sa att pojkarna var mycket lugnare. Köpte även lite lördagsgodis till vår nya lilla vän. Kommer fler bilder på han när jag kommer hem :)

Är så grymt shoppingsugen men just nu hittar jag inga snygga kläder nånstans! Var finns alla kläder?! Hittade ett snyggt myssätt som jag funderar på att införskaffa:) Låter awesome :) Nä nu har jag skrivit alldeles för mycket see ya :)

26 Februari

Gick upp tidigt för att åka till Ullared med Jonas och hans mamma. bilen klödda lite innan vi var framme men fixa sig sen :) Detta köppte jag plus lite nagellack och annat smått :)
köpte dock inte conversen där utan de kom för någon dag sen på posten

25 Februari

Min tå är snart BRA :D whii vet inte riktigt vad jag ska skriva men kan bara säga att kvällen igår var den bästa på riktigt länge :D Idag vet jag inte riktigt vad som händer :) Blir nog bara att ta det lugnt kanske ska till ullared imon men får se. Men men no more to say :)

Frågoor ;)

1. Vem är du? Jessie :)
2. Attityd: kanskä glad sur allt möjligt haha :) 
3. Ålder: sweet 16 
4. E-post: utannamn94@hot..
5. Hemsida: här då
6. Du kommer från: pappa ? ;)
7. Du bor: Höör
8. Ekonomi: Haha slarver
9. Civilstatus: singel
10. Stjärntecken: Skytte
11. Mac eller PC? Mac
12. 1024*768 eller 800*600? -
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? Annat
14. Din bästa egenskap: svårt att säga själv ju! men jag gillar väl kanske att jaaag näe jag vet inte!
15. Din sämsta egenskap: svårt att säga absolut sämsta :P meen jag näe jag vet inte det heller!
16. Husdjur: Efter snutte har vi bara tråkiga fiskar som är gravida till höger och vänster
17. Familj: Mamma pappa och två systrar
18. Kroppsdel du har mest nytta av: händer i believe
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Dono
20. Jag sover: 8 h i min superduper sköna säng
21. Djur jag är lik: Ingen aning faktiskt kanske en ekorre haha nä jag vet inte
22. Tror du på något? På mycket :P
23. Frisyr: Haha långt hår mörkt tråkigt (Y)
24. Hårfärg: Brunt
25. Ögonfärg: Bruna
26. Längd: 164
27. Vikt: 51
28. Skostorlek:38
29. Gillar: ooooj och det ska man få¨plats med här? familjen och vännerna är viktigast!
30. Ogillar: För mycke
31. Favoritmat: Pannkakor och lottas soppa
32. Favoritglass: Magnum
33. Favoritdessert: Äppelpaj kanske 
34. Favoritpizza: La maffia 
35. Favoritdryck: Cola
36. Gillar du godis? yes I do
37. Isåfall vilken sort? Haha jadu det finns ju ett stort utbud 
38. Favoritdrink: Haha mja vene 
39. Favoritfilm:Stolthet och fördom
40. Favoritdag: friday i'm in love
41. Favoritklädesplagg: Haha har nog inge sån
42. Favoritbok: Twilight börckerna måste jag nog säga
43. Musiksmak: Ja det är mycket blandat
44. Favoritdoft: Haha vet inte men tror de får bli när de luktar friskt och rent (Y) (a) typ när någon har varit ute och kommer in 
45. Favoritblomma: Rosor är väl fina
46. Öl eller vin? Inget av de
47. Liknar du en kändis? nopp I have my own look ;D
48. Senast köpta skiva: Nog marcolio när jag var liten
49. Senast film på bio: Harry potter
50. Bästa låten i världen: men äru go eller? höh

ivaaaj

Ja då var man fixad och klar till avfärd :p ska sticka snart väntar bara på mamma. Är verkligen på toppenhumör idag :D awesome :D
dagens klädsel vilket jag inte brukar lägga ut haha
OBS STÖKIGT RUM
'

23 Februari

Har inte skrivit på några dagar.. Sov hos Bea inatt och jag kunde verkligen inte somna. Låg och vände mig och vaknade säker 20 ggr under 6 timmar. Kom hem runt 11 tiden. Nu ska jag hoppa in i duschen sen hade jag tänk fixa naglarna sen ska vi till Lund så ska se om jag hittar något :) Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen :) Och min tå är äntligen på bättrings väg :) Nä nu ska jag hoppa in i duschen :)

16 Februari

Har nyss gjort klart projektet (tror jag) Blev inte riktigt som jag tänkt mig men just nu hoppas jag på det bästa för jag fattar verkligen ingenting. I morgon är det sista dagen sen är det LOV skönt :)

Min tå har så klart blivit värre igen. Skulle egentligen gått till doktorn idag men hell no att jag går dit igen! Så jag stack till apoteket och köpte nya kompress och badagestrumpor (vad de nu heter) och om det inte blir bättre inom en vecka ska jag gå till doktorn igen och då ska vi snacka om det går med penselin annars får det bli den hårda vägen... (operation)

Det går till så att de bedövar med lokalbedövning sen skär dom ett snitt i tån sen i vissa fall drar de av hela nageln men oftast lägger dom ett snitt från roten och upp och drar bara av typ halva. Sen syr dom ihop igen. Tur nog växer nageln upp igen !

15 Februari

Sitter och pluggar till historie och matte.. Har prov i morgon :( Palla prov nu NEJ vill inte sitta här medans resten av familjen tittar på film :( Neej. -5 grader ute nu och jag längtar super mkt till sommaren. Kom någon gång!



13 Februari

Ja då var man tillbaks igen efter att inte skrivit på någon dag? Sitter i köket och ska plugga till historie provet som jag har på onsdag. Jonas har sovit här i helgen så mest sett på film osv. I fredes var jag hos doktorn igen och tur nog la dom bara om det igen och sa att de läkte fint :D Så fick med mig grejor hem så jag kunde lägga om det hemma ist yee :D  Har äntligen fått min klocka! Har länge velat ha en klocka som man kan bestämma storleken själv (Y)

9 Februari

Har nyss laggt om nytt bandage runt min tå :( *snyfft* It HURTS ! Igår kom jag inte till skolan (trodde jag) :S Så jag stack till doktorn med Louise istället.
KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS! 
Gick dit och ränsade tån.. Först tvättade dom bara sen stack dom ner en pinsett i såret och rotade runt.. Sen skulle dom ta en pappersbit med sprit på och trycka ner under nageln.. Gjorde ont som fan :( nu kan jag knappt gå på tån efter att jag skulle byta allt satt fast i såret :( Just nu ser min tå ut såhär



7 Februari

Sitter i skolan och har dryg datakunskap. Går ända till halv fem idag:( Åkte till skolan 06.50 och kommer hem med tåget 17.30 -_- snacka om lång dag. När jag kommer hem ska jag faktiskt ta ett varmt BAD med skum och badkulor lugn musik i öronen JA TACK! Nu ska vi snart ha svenska och då ska jag göra klart mitt radio program. Och fick ett sms att mina paket har kommit på posten HÄMTA HÄMTA :D

Underbart fin bil också (Y)

5 Februari

Ska ut med nutte snart och gå en runda sen blir det väl till att krypa ner i sängen. Tyckte att rätt personer gick vidare i melodifestivalen också haha :) Vet inte riktigt vad som händer i morgon får väl göra klart mitt arbete. :)

sommar längtan!

Har haft sommar känsla hela dagen så idag fick de bli två skor till sommaren niiice. Längtar tills dom trillar ner i brevlådan ^^ Fast längtar mer tills jag får använda dom :) Blev dock bara klar med läsningen och städningen några naglar hann jag inte med ikväll. Orkar inte haha så sätter nog bara på nagelstärkande under natten och fixar dom i morgon istället. Då blir det mys kväll med gottigott.

3 Januari

Kom hem skulle tränat egentligen men blev ju inte som jag tänkt precis. Är vrål hungrig men mamma har inte slutat än jag hoppas på pizza så att vi kan få mat snabbt. Nu ska jag städa plugga och fixa naglarna. Får se hur det går. Funderar även på att ta ett stort varmt skumbad med badkulor och gurkor ;p haha låter frestande asså (a) Ska även köpa ett par skor som jag såg idag och var på REA yeah kanske min dag idag ändå.

Zzzzzz....

Ligger i sängen och pluggar och väntar på att maten ska bli klar. Vill åka till Thailand i en månad hade inte varit helt fel. För just nu känns det som att det är det ändå som skulle behövas nu..
Smile to the camera ^^

2 Februari

Sitter i skolan och längtar hem till sängen! Men först måste jag träna och plugga innan jag kan lägga mig :(
Här står nutte och vinkar hejdå när man skulle till skolan i morse (a)
Gulligull 

1 Februari

Vill bara börja med att jag och snutte har 6 månader idag. Sitter i sängen och ska starta filmen nu :)
Tror jag ska krypa ner bredvid min snutte nu (a)

RSS 2.0