30 April

Skönt att snart kunna skriva Maj istället för April :)
Sitter hemma hos snutte och nyss kommit in från
en skön solning i hängmattan :)
Vi ska snart åka och handla till ikväll.
För oss blir det att vi åker till bjärnum och festar
med folk. Vet inte mer vad jag ska skriva så bilder
från ikväll kommer väl upp i morgon eller nått :)



27 April

Sitter i skolan och läser över tråkiga noveller. Idag känner jag att jag har varit flitig faktiskt. Skrivit flera sidor! Vädret är inte lika fint idag vilket är lite synd =/ Men nåt som är positivt är att min one piece nog kommer idag! När jag kommer hem ska jag bara backa lite grejor och ev. hämta mitt paket på posten sen åker jag till snutte. Men måste plugga har matte prov i morgon + Eng inlämning. Det suger dock. Men man får trösta sig med att det bara är 35 dagar kvar till skolavslutningen. Ja jag har väl inte så mycket annat skriva är helt slut så får ta en liten paus innan vi ska ha Mediekunskap. :)

Jag tycker verkligen om mig själv ;)

22 April

Ja då var man pigg och vaken. Har nyss ätit en god frukost med ägg och grejor! I kväll ska jag hem till farmor och farfar och fira påsk. Tror även att hon fyller år hehe. I morgon ska systrarna och jag till ullared. Så blir lägga sig direkt när man kommer hem ikväll:) Och hår inpackningen var faktiskt riktigt bra :) Ett bra inköp :)

Kvälls inlägg med skumbad!

Ska lägga mig i ett mysigt skumbad och titta på tv. Älskar att släcka lamporna tända några ljus och titta på någon bra film. Men i detta fallet får det bli criminal minds vilket är mega bra det med! Sen är det ju Big Brother ;) Nej nu ska jag gå upp ha det göttans.

21 April

Har legat ute och solat och måste säga att det är extremt skönt ute. Termometern visar 22,4 grader ute :D Nu har vi varit och köpt godis till Påskäggen :D Pyntade även lite eftersom vi helt glömt de haha. Nu ska vi dela upp allting i äggen och sen får vi gömma dom så vi inte äter upp de. Och hittade ett skydds spray till håret. Franck Provost Heat Protection hårspray 300ml. kostade 60kr på RUSTA. Ska ut sen igen och sola.



20 April

Har kommit hem från Hässleholm. Åkte dit för att besiktiga bilen. Efter det åkte vi inom Ö&B för att när jag skulle duscha hade vi inget balsam. Så fick ge mig iväg med ett kråkbo som hår (Y) Passade även på att köpa hår inpackning. Köpte hår inpackningen av märket GUNRY med doft av oliver. Luktade riktigt fräscht och gott. Och var riktigt billigt. Duger bra till jag ska iväg och shoppa.


Och så klart har Jonas blivit sjuk nu på lovet :thumbdown: nu när vi kan hitta på så mycket annat skoj :( Men gud vad de har varit varmt de senaste dagarna. Låg och solade både måndag och tisdag och fick en synlig förändring och lyckades t.o.m bränna mig i ansiktet. Men riktigt härliga sommarkänslor får man asså! Nu ska jag gå och hämta laddaren till datan innan den dör Bye :)

15 April

För första gången på jätte länge sitter jag vid pappas data :) Har varit sjuk sen i fredes förra veckan typ. Men idag var jag i skolan och hade en lektion ( lönt? ) Sen åkte jag hem och det var proppat på tåget. Antar att det var för att det är fredag och lovet börjar? Men nu har jag packat och bytat om så nu ska jag snart få skjuts ner till centralen eller haha ja stationen och åka hem till snutte. Jonas pratade om att ut och dela på en Pizza och de nappade jag snabbt på mums. Känner mest för att sitta ute och prata ikväll. Sen blir det nog bara en massa film.

10 April

Ligger i sängen och ska sätta på en film. Får bli att titta på hela Jönssonligan boxen igen eftersom jag antagligen inte kommer att kunna sova ikväll heller. Såklart har jag råkat bli sjuk igen. Hostar konstant och min hals är extremt svullen. Ska till doktorn i morgon så får se vad dom säger. Gick och la mig runt. 12 tiden kanske men somnade inte förens halv 3 kanske :thumbdown: Nutte kom i fredes och åkte hem idag runt 1-2 tiden. Nu ligger jag här ensam och känns som jag ska dö. Tur nog har jag lite godis att tröst äta med :love:

5 April

Hade sovmorgon idag och klockan ringde inte förens 09.30 så himla skönt var det. Var så utvilad. Men när jag drog upp rullgardinen såg jag att det regnade :mad: Men fixade mig och åt en härlig macka med gurka och krydda på. Louise skjutsade mig till stationen och då kom inte tåget... :bigeyes: Så fick åka hem igen. Eftersom jag skulle komma jätte sent med nästa tåg så fick jag stanna hemma eftersom vi inte gick länge idag. Nu sitter jag här vid datan och ska fortsätta med städningen på mitt rum :) Sen ska jag cykla ner till simhallen och ta några längder:)


Igår var jag sjukt seg. Tog tåget 06.47 och kom inte hem förens 17.40 lång skoldag. Då tog jag på mina nya träningskläder för första gången i vår och sprang i slingan. Var riktigt härligt faktiskt. Men man märker att det inte är någon bra kondition jag ligger inne med. Nu ska jag upp och städa sen får jag ta en liten matbit innan jag sticker :)

4 April

Nu äntligen är det april härligt väder ute. Vaknde och var helt utvilad även fast jag bara sovit i 5 timmar. I fredes hade jag och Jonas 8 månader så blev lite firande med att gå ut och äta. Jag tog laxfile medans Jonas tog lövbiff. Och sen på lördagen gick vi ut och såg på bio, tittade på I am number four. Åkte hem på söndagen sen och idag ska jag städa -_- men måste göras.

RSS 2.0