30 Juni

Har nyss kommit upp från poolen, inge vidare varmt i den efter de kalla vädret=/ Den håller 22 grader vilket jag tycker är alldeles för kallt när man legat och solat. Nu ska jag hoppa in i duschen för om 2 timmar ska vi åka till Malmö och titta på inredning till toaletten som ska renoveras :) Åh jag vill inte gå in jag trivs så sjukt mycket i solen mhhmm.

29 Juni

Sitter och njuter ute i värmen. Idag har jag inte gjort något alls, har bara suttit med lurarna på och varit i min egna lilla värld. Kom hem från Jonas tidigt i morse klockan halv 8 gick upp 06.30 på mitt lov för att åka hem. Kan inte riktigt fatta det själv. Kasst var det att jag gick och la mig igen när jag kom hem. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns som helt onödigt och ointressant de man skriver men gillar att skriva av mig här ibland. Ikväll ska jag bara ta det lugnt funderar att gå upp på konsum och köpa en Ben & Jerry´s :) Men just nu ska jag upp till de andra i solen och äta jordgubbar :)

28 Juni

Wohoo sommarväder :D Idag gick jag upp tidigt för att åka till
Ängelholm för att bättre på min bränna :) Riktigt skönt var det bara
minus att havet är så in i helvetes kallt. Nu ska jag hoppa in i duschen
sen ska jag följa med Jonas hem. Vet inte om det blir stranden i
morgon vissa personer brände sig lite haha ;) Ska även åka inom
Ica och köpa Dove Age som är extra fet och är jätte bra på sommaren
när man solar och lätt blir torr i huden.

27 Juni

Ja har egentligen ingen anledning till varför jag inte skrivit så mycket men det beror väl på att jag är lat just nu.. Har precis tittat igenom nellys REA hittade en del som var rätt okej faktiskt :) Idag har jag städat eftersom vi ska fira pappa på lördag :) Har även bärt in alla glas och bestick osv. till husvagnen. Snart kommer Snutte efter en lång jobbedag :) Och i morgon åker jag och systrarna till stranden :)

20 Juni

Vaknade 06.20 av att Jonas skulle till jobbet så fick dra mig upp och åka mot stationen. Men när vi kom dit så tog maskinen mina pengar och dum som jag var hade jag klart inte med mig extra pengar. Klöddiklödd!.. Nu sitter jag hemma och myser i min one piece och har nyss tittat på Jönsson ligan  och ätit Ben och Jerry´s :) Ska nog stick ner och träna så småningom, om jag orkar ta mig dit vill säga :) I kväll blir det att umgås med familjen eftersom Jonas är ute och jobbar och kommer inte hem förens onsdag kväll..

åååh är så sugen på att resa !! Har suttit och tittat på resor nu i 2 timmar och jag dör snart så mycket jag vill!! Funderar starkt på att ta med mig Jonas och åka iväg 2 veckor efter studenten haha sköönt. Bara synd att det är 2 år kvar ;/

18 Juni

Inte skrivit här på jätte länge... Men nu måste jag verkligen lätta på hjärtat med ett JÄTTE inlägg... Jag vet inte alls vad jag känner för saker längre. Vill släppa allting och börja om.. Jag skulle vilja födas om och göra om vissa val i livet. Bara små saker ifs. I fredags slutade jag skolan och vi åt glass och kakor och var allt utom nyttiga. Fick reda på att vi ska splittras igen i 2an när vi väljer inriktningar ( mode & reklam eller repotage ) Och i just min klass kommer vi att bli 9 stycken. Jätte stor klass, men kommer säkert att bli mysigt och bra stämning i klassen. Ikväll gör jag ingenting eftersom Jonas inte är här. Han är hemma hos sig av en anledning jag inte förstår. Men jag ska upp tidigt i morgon och tvinga hit honom för på måndag åker han iväg med jobbet och kommer inte hem för ens torsdag. Idag gick jag upp rätt tidigt sen städade jag mitt rum kändes massa bättre efter det. Nu är det mörkt och jag är rädd pgr av de dumma mörkret. Ja detta blev väl rätt långt men här kommer lite bilder :)

12 Juni

5 Dagar till skolavslutningen !!!! Skönt :) Börjar med i fredes åkte till klippan för att min kusin tog studenten sen blev det vidare för att säga grattis till snutte på hans student han var riktigt stiligt. Senare på kvällen blev det Student björket och galet kul var där :) bilder kommer kanske senare :)

8 Juni

Sitter i skolan och är mega trött och är inte klar med mitt projekt...... Sov hos Jonas i natt var asvarm så kunde knappt sova. Efter skolan ska jag hem till Jonas antar jag får väl sova där också. Har inte bloggat på länge men har varken haft tid eller ork. Haha jag låter så deppig haha :) Nu ska jag få tummarna ur röven och plugga

....

Vissa saker gör ont att se ....

2 Juni

åååh Juni :D Igår tog lotta ( min syster ) studenten. Och måste säga att jag bara älskar stämningen! Hela kvällen var riktigt rolig, synd bara att den tog slut så snabbt. Men som man säger tiden går fort när man har kul:) På fredag nästa vecka tar snutte studenten så då blir det skoj igen :) Nu sitter jag hemma hos Jonas och ska snart sätta på en film och mysa med chips och energi dricka som vi köpt :) Innan i kväll var vi ute och åt pizza :) Och på lördag blir det Malmö med familjen och gå på stan och sen ska vi titta på badrum och soffa :) Orkar inte lägga upp bilder sen berlin och studenten så ni får titta på facebook (a)

RSS 2.0