Lucia!

Sitter hemma hos Jonas och är helt slut i huvudet. Jag kan knappt tänka vad jag ska skriva här. Känns som jag har en hel del att göra såhär innan jul. Ett projekt som måste bli klart i morgon, en engelsk bok som ska vara klar till fredag och ett prov på måndag. Men nu lägger jag allt till sidan för idag och lägger mig ner i sängen och startar en mysig julfilm. Jag fick börja läsa engelskboken i söndes så ja nu får jag läsa 40 sidor i den jädra boken varje dag. Och jag säger bara att min vana att läsa eng noveller är inte precis min största vana. Så det tar sin lilla tid. Ska läsa 200 sidor och har 5 dagar på mig yippie.

Igår satte jag upp mina nya julgardiner i fönstret efter att mina gamla blev lite miss färgade i tvättmaskinen. Putsade mina fönster och plockade undan så kände mig nöjd när jag gick och la mig. Nä nu ska jag lägga huvudet på kudden.

1 December

Julstjärnorna är uppe och glöggen är inhandlad. Jag och min familj gick på en julkonsert för att inviga julen. Dock känns det inte riktigt som jul än. Men det kommer när alla julsaker är uppe. I kväll ska vi sova över på skolan för att få mer sammanhållning med den andra fotoklassen men om de kommer funka är det ingen som vet. Men det kommer bli mysigt med klassen. Idag har även jag och Jonas 16 månader trevligt för alla som ville veta det. Och jag längtar sönder till jullovet. Är rätt så trött på skolan och jag vill bara sova! Till helgen skulle jag och Jonas egentligen till Göteborg men blev ändrade planer så jag och Jonas åker över till Danmark istället och myser på Tivoli!

RSS 2.0