Tisdag.

För en gång skull skiner solen ute. Känns härligt till man tänker på att man inte slutar för ens halv 5 men i kväll är det desperate och det räddar min kväll till tusen. Har jätte ont i huvudet känns som det är någon migrän på gång. Peppar peppar ta i trä. Efter skolan åker jag direkt till Hässleholm och hoppas på en lugn och skön kväll framför någon bra film eller en lång runda i det friska höst vädret. Taggar satan till breaking dawn i morgon. Men nu börjar min engelska :(

Äntligen fredagsmyys

Som jag har längtat efter denna dagen ända sedan söndag. Jag älskar när fredagen kommer och det är dags för HELG. Gör inte så mycket om dagarna mer än att äta sova och gå i skolan. Igår åkte jag i alla fall till nova lund med systrarna. Köpte ett bar byxor och en jätte söt kiol. Sen tog jag tåget till jonas och sen hände det inte spec mycket mer den dagen. Ikväll ska jag och Jonas bara ta det lugnt och sova ut som satan i morgon ska inte vakna för ens 1 har jag bestämt :)

Tisdag

Ja då sitter jag återigen i skolan efter ett härligt lov. Måste säga att jag inte alls är pepp till skolan. Men det är bara 6 veckor kvar till Jullovet. Inatt har jag sovit så himla skönt att jag t.o.m. för sov mig så jag fick stressa hela morgonen. Efter skolan hämtar Jonas upp mig på skolan så idag ska det bli skön skjuts hem och slippa alla de försenade tågen. Och jag önskade att klockan va 4 så jag kan åka hem haha. Nä nu ska jag spela.

3 November

Utanför fönstret är det halvmörkt och klockan är bara halv 2. Tror jag ska tända en brasa och sen dra mig mot duschen. Är så himla trött idag gick upp vid 10 tiden och trode att klockan var 11 eftersom klockan på väggen står kvar på sommartid. Men aldrig fel att gå upp "tidigt". Idag har jag suttit vid datan i stort sätt hela förmiddagen och spelat sims. Men ska ta tag i mitt liv och byta sängkläder och plocka undan lite på mitt rum. Duschen kallar!

1 November

Jag kan inte fatta att det redan är november. Det var ju precis sommar. I går städade jag hela förmiddagen och som jag hade trott blev föräldrarna väldigt glada när de kom hem. När mamma slutade övningskörde jag till eslöv för hon skulle in till doktrn. Sen åkte vi runt i lite affärer sen åkte jag och Jonas och solade. Men brände mig lite denna gången. Det kände jag när jag vaknade och det sved haha. Nu ska jag snart möta upp Felicia sen får vi se var dagen leder. Idag har jag och Jonas 15 månader. Gulligt :)

RSS 2.0